Využijte organizátorské příležitosti jménem Školní turnaje

27.09.2022 | Marie Juchelková | Organizace

V letošním roce má každá škola možnost poslat do oblastních kol v každé kategorii až čtyři týmy. Nejlepším způsobem, jak reprezentanty vybrat, je právě školní kolo. Jak na něj? Přijeďte na workshop a zjistěte to!

Abychom zajistili co nejhladší průběh školního turnaje, připravili jsme pro vás následující workshopy. V současné době se nám blíží termín prvních z nich, které se budou konat v Praze a Ostravě. 

Workshopy jsou určené pro všechny aktivní studenty, kteří chtějí zorganizovat školní turnaj a vyzkoušet si něco nového. Za každou školu mohou dorazit jeden nebo dva studenti, které vyškolíme a poradíme jim, jak pIšQworky organizovat. Pokud chceš uspořádat turnaj na své škole, neváhej se přihlásit na jeden z našich workshopů.

V případě, že se nemůžeš zúčastnit workshopu prezenčně, čeká na tebe online workshop. Všechny online i offline workshopy budou začínat 16:00, a to v následující termíny:

30. září - Ostrava (Obchodní akademie a Vyšší odborná škola sociální, Ostrava-Mariánské Hory)
30. září - Praha (Epistea Space, Peckova 15, Praha 8)
5. října - Brno
6. října - Online workshop

Přihlašování na workshopy probíhá zde, více informací o přesném programu a místu konání v jednotlivých městech najdete v událostech na našem Facebooku.

Pro školní kola jsme v harmonogramu letošního ročníku vymezili prostor mezi 7. a 21. říjnem. Jestliže vaší škole chybí člověk, který by se mohl workshopu zúčastnit, kontaktujte nás a my k vám vyšleme jednoho z našich organizátorů, který pomůže turnaj zorganizovat.

Organizace školních kol může také probíhat zcela v režii školy, silně ale doporučujeme absolvování workshopu a přenechání iniciativy studentům.

Důležitou součástí pro organizaci školních turnajů je balíček materiálů, který najdete v materiálech. Je v něm vše, co budete k organizaci potřebovat, od plakátů a letáčku na nástěnku, přes herní archy, tabulky na zapisování výsledků, až po diplomy. Balíček samozřejmě můžete použít jen jako inspiraci a vytvořit si vlastní materiály, třeba s grafikou vaší školy.