3... 2... 1... Start!

02.10.2023 | Jolana Šlaufová | Organizace

Přihlašování do patnáctého ročníku pIšQworek bylo spuštěno a poběží až do 20. října! Jak letos probíhá? To se dozvíte o pár řádků níže.

Do jakých kategorií se vlastně můžete přihlásit?

Týmy ZŠ: týmy po třech žácích druhého stupně základních škol a příslušných ročníků gymnázií

Týmy SŠ: týmy po pěti studentech ze středních škol a gymnázií

Kadeti: jednotlivci ze základních a středních škol

Veteráni: studenti i nestudující do 26 let

Školní turnaje

Do každé kategorie můžete přihlásit až 4 týmy z jedné školy. Ideální způsob, jak vybrat ty nejlepší, jsou školní turnaje. Jak na ně? Můžete si vybrat ze dvou možností:

1) Využijte naše školení, kde vám vše ukážeme, vysvětlíme jak na to, a připravíme veškeré materiály. Online workshop bude probíhat v neděli 8. října od 16:30. Více informací a přihlášení na workshopy najdete na stránce Školní turnaje.

2) Uspořádejte školní kolo na vlastní pěst. K přípravě můžete využít užitečné materiály a příručku. Všechno najdete zde.

Startovné

Startovné je letos 300 Kč za tým středních škol a 180 Kč za tým základních škol. To platí při platbě hotově v den turnaje. Při platbě převodem nejpozději týden před turnajem je ale startovné levnější! Středoškolské týmy platí 275 Kč a ty ze základek 165 Kč.
Startovné pro jednotlivce je 55 Kč. Každý přihlášený tým ale může vyslat jednoho svého člena do soutěže jednotlivců zdarma!

Novinka v přihlašování!

Novinkou v přihlašovacím formuláři je oproti předchozím ročníkům možnost výběru turnaje, který vám nejvíce sedí – ať už datem, nebo dostupností dopravy. Tuhle novinku ocení hlavně ti ze zapadlých vesnic, kteří sice oficiálně žijí v jednom okrese, ale reálně to mají blíž do jiného.

Přihlaste se do 20. října tady na webu. Nechť vás síla provází!