Probuď v sobě XO!

03.09.2023 | Marie Juchelková | Cover story

Je tady září a s ním i letošní ročník pIšQworek! Přihlašování na ně se spustí už v pondělí 25. 9. Troufneš si na boj o titul toho nejlepšího pIšQworkáře v Česku i na Slovensku? Probuď v sobě XO a pusť se do toho!

Na začátek je dobré si ujasnit, v jaké soutěži se chcete zúčastnit. Letos se můžete utkat ve čtyřech různých kategoriích.

TÝMY ZŠ – Už druhým rokem budou tříčlenné týmy z druhých stupňů základních škol bojovat ve vlastní oddělené kategorii

TÝMY SŠ – Historicky nejstarší kategorie pIšQworek, to jsou pětičlenné týmy ze středních škol. I letos budou bojovat o titul nejlepších pIšQworkářů v celém Česku i na Slovensku

KADETI – Nestihli jste vytvořit tým nebo chcete všem ukázat co ve vás je? Můžete se přihlásit do jednotlivců středních a základních škol.

VETERÁNI – Máte maturitu a stýská po pIšQworkách? Nezoufejte. Právě pro vás je tady kategorie pro všechny studenty i nestudenty do 26 let.

Máš svoji kategorii? Výborně. Nezapomeň se hned 25. září přihlásit. Nic poté nemusíš řešit a máš čas na svůj vlastní trénink.


Uspořádej si turnaj i na své škole!

Chceš si procvičit své organizační dovednosti? Lépe poznat své spolužáky a s kamarády něco zkusit? Nic nebrání tomu mít tuto šanci. Ať si chceš turnaj zorganizovat sám či s naší pomocí, máme pro tebe dvě možnosti. Která se ti nejvíce líbí?

1/ Přijď na naše školení, kde ti podrobně vysvětlíme, jak na to, a připravíme ti veškeré materiály. Jsou nachystané tři offline workshopy (Praha, Brno, Ostrava) a dva online workshopy.

2/ Uspořádej školní kolo na vlastní pěst. Tady na webu jsme ti připravili užitečné materiály a příručku, jak na to.

Chceš vědět více, rozklikni si sekci Školní turnaje.


Přidej se na náš XO Discord!

No vážně, máme i discord. Můžeš na něm poznat soupeře nebo pokecat večer s organizátory. Už nějaký ten pátek je celá pIšQworková komunita pod jednou střechou a čeká jen na tebe. I kdybys raději jen sledoval v povzdálí, máme pro tebe i novinkovou sekci a doplňkové informace. Discord je náš hlavní komunikační kanál, najdeš nás tady.

Pokud chceš vědět, co se v pIšQworkách děje, nebo chceš průběžně sledovat fotky soubojů, při kterých padají kolečka a křížky, tak nezapomeň kouknout na naše sociální sítě, kde se dozvíš vše podstatné. [facebook a ig jsou také odkazy]