Mám se přihlásit, nebo ne? 10 důvodů, proč do toho určitě jít!

02.10.2022 | Petra Tomášková | Tipy a triky

Je to fifty fifty, jestli se se zúčastnit letošních pIšQworek? Jste s týmem na vážkách? Říkáte si, jestli jo, nebo ne? Hážete si korunou a máte bezesné noci? My vám v rozhodování pomůžeme. A věříme, že to vůbec nebude těžké...

1. XO tvoří přátelství

pIšQworek se každoročně účastní přes 6 000 lidí. Pokaždé jsme svědky vzniku nových přátelství, shledání starých známých a zároveň se utuží vztahy v samotném soutěžním týmu.

2. IQ & work

Tahle slova nejsou v názvu pIšQworek zašifrovaná jen tak. Na našich turnajích můžete ukázat, jak vám to pálí a kolik práce jste dali do tréninku. Naopak není potřeba žádných speciálních znalostí, přihlásit se může opravdu každý.

3. V pěti to jde vždycky líp

pIšQworky od samého začátku stojí na týmové spolupráci. Téměř žádná činnost v našich životech se neobejde bez zapojení dalších lidí. Účastí na XO tak můžete zjistit, jestli jste spíš lídr, pracant, nebo flákač – a s tímhle zjištěním pak dál pracovat.

4. … ale zvládneš to i sám!

Podruhé nabízíme nadšencům do piškvorek soutěž jednotlivců, a to do 26 let. Své síly tak můžou poměřit i osamělí jezdci, vlci samotáři nebo XO veteráni. Tohle je příležitost jako žádná jiná!

5. Nebo ve trojici!

Už se nemusíte bát, že dostanete na zadek od maturanta. Pokud jste na základce, budete hrát ve své vlastní kategorii Junior. A navíc postačí jen tříčlenný tým. pIšQworky jsou férové a myslí na každého.

6. Vypadá to nadějně

Minulý rok jsme si úspěšně ozkoušeli online plášť. Ten si na sobě částečně oblečou znovu jednotlivci. Hlavní soutěž ale proběhla zcela offline! Opět se se soutěžícími i s námi potkáte tváří v tvář.

7. Soutěživost vítána

Soutěživci jsou na pIšQworkách v extázi. Během jednoho dne si mohou poměřit své… síly s dalšími týmy a ukázat ostatním, kdo má ten největší… mozek.

8. No a ty ceny…

Na letošním ročníku pIšQworek se můžete těšit na pobyt v zábavním parku TEPfactor pro celou třídu, na předplatné od společnosti Rekola a na PRO licenci od Psaní hravě pro celou školu! Seznam partnerů najdete na hlavní stránce našeho webu.

9. Nepostradatelný skill

Kromě logického myšlení si pořádně procvičíte zápěstí a naučíte se bravurně kroužkovat a křížkovat. To se na testy i do voleb nesmírně hodí!

10. Srandy kopec

Co dodat… Hromadu legrace zažijou soutěžící, ale i organizátoři. A to teď všichni potřebujeme, no ne?