Kraluj křížkům, ovládej kolečka… Přihlašování na pIšQworky 2022 spuštěno!

19.09.2022 | Marie Juchelková | Organizace

Je to tady! Je už tradicí, že září nepřináší jen začátek školy, ale taky mnohem příjemnější věci. O čem to mluvíme? No přece o spuštění přihlašování na pIšQworky 2022!

Po minulém online roce se letos konečně potkáme prezenčně, a to hned ve 4 kategoriích. Víte, které to jsou?

  • XO JUNIOR – je staronová kategorie pro žáky druhého stupně základních škol, soupeřit v ní budou tříčlenné týmy

  • HLAVNÍ SOUTĚŽ – je ta nejdůležitější kategorie, která provází každý ročník soutěže, pětičlenné týmy studentů středních škol a gymnázií

  • ŠAMPIONI – jsou jednotlivci ze základních a středních škol tak, jak jsme je poznali poprvé minulý rok

  • VETERÁNI – jsou druhou kategorií jednotlivců, tentokrát pro všechny studenty i nestudenty do 26 let

Nic víc nepotřebuješ. Pravidla jsou jednoduchá, stačí mít chuť soutěžit a umět namalovat kolečko a křížek. Nezapomeň se přihlásit do 21. října!

Uspořádej školní kolo!

Chceš potrénovat předem, poznat lépe svoje spolužáky, vybrat toho nejlepšího zástupce školy a procvičit své organizační dovednosti? Uspořádej školní kolo přímo na svojí škole. Připravili jsme pro tebe několik možností, jak na to. Která je pro tebe nejzajímavější?

  • Přijď na naše školení, kde ti podrobně vysvětlíme, jak na to, a připravíme ti veškeré materiály. Jsou nachystané tři offline workshopy (Praha, Brno, Ostrava) a jeden online workshop.

  • Napiš nám a my zorganizujeme kolo na tvé škole za tebe. Pošleme na tvou školu našeho organizátora, který se o všechno postará.

  • Uspořádej školní kolo na vlastní pěst. Tady na webu jsme ti připravili užitečné materiály a příručku, jak na to.

Více se dozvíš v sekci Školní kola.

Přidej se na náš XO Discord!

Minulý rok jsme se nemohli potkávat naživo na turnajích, a proto jsme založili XO Discord, kde jsme shromáždili celou pIšQworkářskou komunitu. Letos už se sice potkáme s týmy na turnajích prezenčně, ale jednotlivci budou hrát až do Grandfinále online. Přidat se můžou týmoví hráči i vlci samotáři. Potrénuj na piškvorky, pokecej s protihráčem a organizátory, nebo třeba jen sleduj, co je nového. Při turnajích jednotlivců navíc využijeme Discord jako hlavní komunikační kanál. Najdeš nás tady.

 

Pokud chceš vědět, co se v pIšQworkách děje, nebo se chceš podívat na fotky soubojů, při kterých padají kolečka a křížky, tak nezapomeň sledovat náš Facebook a Instagram, kde se dozvíš vše podstatné.

Letošní ročník fakt bude stát za to, tak sežeň partu kamarádů a přihlaste se. Čeká tě zábava, super ceny, noví přátelé a možná i trochu toho logického myšlení. Můžeme s tebou počítat?