XO na náměstích vrací úder

04.10.2021 | Radek Hegenbart | Organizace

Stejně jako spoustu let předtím, i letos máme v plánu ukázat, že piškvorky nejsou jenom o sezení u stolu a čmárání linerem na papír. Ne, pIšQworky jsou hlavně o lidech a zážitcích, které si z nich odnesete. Kde jinde poznáte lepší lidi a vytvoříte úžasnější zážitky než při ehm ,,vandalizování" našich krásných českých náměstí?

Už jste někdy hráli piškvorky tak moc a tak často, až jste měli pocit, že je vidíte úplně v každém čtverečku? Procházka po náměstích, kde byla každá kostička potenciální hrací plocha, nabyde v takovém stavu úplně jiné úrovně. Co takhle si to vyzkoušet? Přesně to totiž hodláme udělat 7. října v 18:00 v Brně na České někde u Jošta a vy všichni jste zváni!

Vezmeme pár kříd a zahrajeme si pěkně ve velkém. A nejenom to, samozřejmě bude možnost i pokecat, zajít na pivo nebo se prostě jenom potkat a poflakovat. Nevíte, jestli jít, nebo raději trčet doma, tak nezapomeňte, že příležitost k pokreslení náměstí a k pokecání s lidmi okolo XO nenastává zrovna každý den. Takže nečekejte a přijďte, co špatného by se mohlo stát?

Teď je řada na vás!

Jestli máte do Brna dlouhou cestu, tak proč na vlastní pěst nevyrazit na vaše místní náměstí a trochu ho nezkrášlit ve stylu X a O? Schovejte se pod roušku noci a ukažte svému městu, co jsou pIšQworky zač! Stačí si najít pěkný den a místo a 

1. Pár kříd, kterými na dlažební kostky nakreslíte symboly X a O a třeba i adresu webových stránek soutěže www.pisqworky.cz.

2. Nafoťte svoje dílo a spolu se základními informacemi nebo třeba kraťoučkým článkem nám vše pošlete na info@scg.cz.

3. Počkejte, než svou fotku najdete na našich sociálních sítích, nebo třeba ve vašich místních novinách.

Tak na co ještě čekáš? Vyraž na náměsí a ukaž, zač je toho XO!