Přinášíme vám novinky letošního ročníku!

22.09.2021 | Áďa Štěpán | Organizace

Mnozí z nás si teď nepřejí nic jiného, než zůstat v offline světě a do toho online se už nevrátit. Kéž by to šlo. Abychom zaručili přežití vašich milovaných pIšQworek, částečně letos vystupujeme z reality do online prostředí. Připravte se na vstup do světa XO Reloaded!

Jak už úvod napovídá, letošní ročník pIšQworek bude ve spoustě věcí jiný. Čeká nás například jedna úroveň turnajů navíc. Po dvou Online kolech, která nahrazují Oblastní a Krajské turnaje, se můžete těšit na Regionální finále. Bude to vlastně taková generálka na Grandfinále – 24 týmů, švýcarský systém a šachové hodiny s 8 minutami na každé straně. Z každého z 8 regionů – 6 českých a 2 slovenských – postoupí do Grandfinále v Brně 3 nejlepší týmy.

Online platforma nám umožňuje si s konceptem pIšQworek trochu víc hrát. Proto se letos můžou zúčastnit i jednotlivci. Pokud se vám nepodařilo sestavit tým, nebo vám naopak hraní s týmem nestačí a chcete si zahrát i sami za sebe, tohle je vaše příležitost!

Teď hlášení pro vysloužilé pIšQworkáře. Letošní turnaj jednotlivců je otevřený všem do 26 let. Tohle je jedinečná šance na comeback veteránů. Ukažte těm zelenáčům, jak se pIšQworky hrály za vašich časů!

Ptáte se, kde to bude všechno probíhat? Turnaje poběží na naší online platformě, kterou intenzivně vyvíjíme a testujeme, aby byla na turnaje ready. Můžete se těšit na spectate mód, veřejný záznam duelu a další vychytávky.

Nezapomeňte se taky připojit na náš Discord server, kde dostanete informace z první ruky, potkáte své soupeře a kde bude probíhat komunikace během turnajů. Bude to mega.

Těšíme se na vás!