XO: Reloaded. Spouštíme přihlašování na pIšQworky 2021!

13.09.2021 | Petra Plachá | Organizace

Je to tady. pIšQworky jsou zpátky. Je září a s ním spouštíme přihlašování na jednu z největších studentských soutěží v celé České a Slovenské republice. Jdeš do toho letos s námi?

Letošní pIšQworky budou tak trochu jiné. Musíme počítat s covidem a omezeními na školách, ale to nás rozhodně nezastaví. Ještě nevíš, co tě čeká? Podrobnější pravidla jsme rozepsali v jednom z předchozích článků, ale pro jistotu pro vás máme ještě menší shrnutí tady.

 

Kdo se může zúčastnit?

Letos máme 3 kategorie:

  • Základní a střední školy se mohou utkat v hlavní týmové soutěži, stejně jako v předchozích ročnících.
  • Středoškoláci a žáci středních škol si mohou užít i kategorii jednotlivců.
  • Novinkou je také kategorie Jednotlivci Veteráni, která čeká na všechny hráče do 26 let včetně.

Nic víc nepotřebuješ. Pravidla jsou jednoduchá, stačí mít chuť soutěžit a umět namalovat kolečko a křížek. Nezapomeň se přihlásit do 15. října!



Uspořádej školní kolo!

Chceš potrénovat předem, poznat lépe svoje spolužáky a procvičit své organizační dovednosti? Uspořádej školní kolo přímo na svojí škole. Připravili jsme pro tebe několik možností, jak na to. Která je pro tebe nejzajímavější?

  • Přijď na naše školení, kde ti podrobně vysvětlíme, jak na to, a připravíme ti veškeré materiály.
  • Napiš nám a my zorganizujeme kolo na tvé škole za tebe. Pošleme na tvou školu našeho organizátora, který se o všechno postará.
  • Uspořádej školní kolo na vlastní pěst. Tady na webu jsme ti připravili užitečné materiály a příručku, jak na to.

Víc se dozvíš v sekci Turnaje.

 

Co je letos jinak?

Jak už možná tušíš, letošní pIšQworky budou částečně online. Dobrou zprávou je, že Grandfinále všech kategorií a Regionální finále plánujeme offline, takže se máš na co těšit. Pro online kola vyvíjíme vlastní platformu podle běžných pravidel pIšQworek, takže SWAP a vše ostatní zůstává.

 

Přidej se na náš XO Discord!

I nás moc mrzí, že se s vámi hned od začátku nemůžeme potkat na turnajích. Založili jsme proto tenhle XO Discord, kde najdeš celou pIšQworkářskou komunitu. Potrénuj na piškvorky, pokecej s protihráčem a organizátory, nebo třeba jen sleduj, co je nového. Při turnajích navíc využijeme Discord jako hlavní komunikační kanál. Najdeš nás tady: https://discord.gg/WpGFs56wUc



Pokud chceš vědět, co se v pIšQworkách děje nebo se chceš podívat na fotky soubojů, při kterých padají kolečka a křížky, tak nezapomeň sledovat náš Facebook a Instagram, kde se dozvíš vše podstatné.

 

Letošní ročník fakt bude stát za to, tak sežeň partu kamarádů a přihlaste se. Čeká tě zábava, super ceny, noví přátelé a možná i trochu toho logického myšlení. Můžeme s tebou počítat?