Dej soupeři X.O.!

24.09.2018 | Miroslav Hanus | Organizace

S novým školním rokem přichází nový, letos už jedenáctý ročník soutěže pIšQworky. I letos se tak můžete ucházet o titul piškvorkářských mistrů. Cesta je však dlouhá a k vítězství je třeba dát soupeři X.O.! Co nás tedy letos čeká, jaká jsou základní pravidla a na co se můžete těšit?

Kdo se může zúčastnit?

Soutěžit může každý středoškolák a žák druhého stupně základní školy. Pokud splňuješ tuto podmínku, dál na ničem jiném nezáleží. Pravidla nejsou složitá, stačí mít chuť soutěžit a umět namalovat kolečko a křížek. V pětičlenném týmu si procvičíš schopnost taktizovat a logicky myslet. V neposlední řadě potkáš nové kamarády a třeba se probojuješ až do grandfinále v Brně. Letos poprvé se do turnajů zapojí i studenti z Polska, což znamená i více účastníků na finálovém klání.

Nicméně nutnou podmínkou účasti je registrovat svůj tým do 26. 10. 2018.

 

Čím jsou pIšQworky odlišné od těch, které hrajeme při hodinách?

Úkolem je nakreslit pět křížků nebo koleček jakýmkoliv směrem a porazit tak soupeře. To zůstává stejné. Na pIšQworkách ale hrajeme na profesionální úrovni, a tak na oblastních turnajích začínáme metodou SWAP1, o které se můžete dozvědět v pravidlech. Také vám ji pro jistotu osvětlíme i na turnajích.

 

Co si mám obléct na turnaj?

I letos pro vás máme připravená naše XO trička. Jsou podobná, jako mají naši koordinátoři a navíc se super piškvorkovým potiskem. Objednávat můžete už teď, ať o tuhle skvělou možnost nepřijdete!

 

Můžete se tak opět těšit na nezapomenutelný ročník, který nebude jenom o napínavých soubojích, ale také o zábavě, kamarádství a procvičování logických dovedností. Kromě nehynoucí slávy se mohou vítězové těšit i na skvělé ceny.  

Pokud chceš vědět, co se v pIšQworkách děje, chceš se podívat na fotky soubojů, při kterých budou padat kolečka a křížky, tak nezapomeň sledovat náš Facebook a Instagram, kde se dozvíš vše podstatné.

 

Tak řekni svým kamarádům, sestavte tým, přihlaste se a užijte si jedenáctý ročník soutěže pIšQworky.

PŘIHLÁSIT SE