Víte, kdo jsou naši letošní chlupatí modelové? No přece zrzouni Felix a Charlie!

05.10.2015 | Anna Kociánová | Cover story

Když organizujete nějakou soutěž, musíte vyřešit mnoho věcí. Pozvánky, prostory, občerstvení, čtverečkovaný papír no a také nějaké plakáty. Už několik let jsme měli na plakátech modely dvounohé. To se ale letos změnilo.

XO jsou výzvou! To je letošní claim soutěže, jehož podtitulem je, že pIšQworky může hrát každý, kdo dokáže nakreslit kolečko nebo křížek. No a takový kočičí drápek nebo psí tlapka, zvládne XO určitě taky.

Zrzavý kocourek Felix je domácí mazlíček naší vedoucí oddělení PR a marketingu Adély Šrutové. Ale také je to takový náš XO maskot. Například vždy, když nám naše vedoucí rozesílá informační emaily, Felix jí leží přes celou klávesnici a při psaní ji kouše do prstů. Hlavně proto, že má o ni strach, aby se nepřepracovala.

No a Charlie je náš lišácký pes. Patří naší blízké kamarádce a jeho specialitou je pózování pro fotografy, hlavně proto, že je z filmové rodiny, a tak už je holt na světla kamer a blesků foťáků zvyklý. Mezi jeho záliby patří roztahování se přes celou postel a shazování lidí z koloběžek.

XO totiž může hrát každý. I Felix a Charlie. Takže pokud rádi ležíte přes něčí klávesnici nebo celou postel, i vy jste materiál pro pIšQworky.

XO jsou výzva! Haf mňau.