pIšQworky pořádají školení pro nové tváře. Buď taky OK!

22.09.2014 | Kristýna Petříková | Organizace

Přidej se k nám, pomoz s organizací turnajů a buď OK! Mimo to, že se budeš cítit fakt OK, se pod touto zkratkou schovává označení pro Oblastního Koordinátora (tzv. „ókáčko“). Pokud se rozhodneš být OKčkem, zkusíš si něco nového, uleješ se ze školy a načerpáš spoustu užitečných zkušeností. pIšQworky právě chystají školení, kde budoucí OK všechno naučí, proto je teď ten nejlepší čas jít do toho!

Chceme tě

Turnaje v piškvorkách se letos budou konat téměř v každém koutě naší republiky, pomalu se dostávají i na Slovensko a brzy se vydají i do Polska. Tím pádem přibývá i počtu turnajů, pro něž potřebujeme nové posily. Mladé lidi, studenty, kteří se nebojí výzvy, mají rádi zábavu a chtěli by si natrénovat organizační dovednosti.

Co všechno OK dělá?

Celé to spočívá v tom, že OK pomáhá KK (krajskému koordinátorovi) s pořádáním turnaje ve hře pIšQworky na jeho škole. Kontroluje, jestli se soutěž odehrává jak má, stará se o to, aby šlo vše podle plánu. Abychom měli turnaj hezky zdokumentovaný, udělá pár fotek. Během turnaje sleduje emoce soutěžících, tiše někomu z nich fandí a čeká, jak to celé dopadne, je to velmi napínavé. Po dohrání turnajů a vyhodnocení výsledků OK pogratuluje vítěznému týmu a pošle ho na krajský turnaj.

Být OK, je fakt OK. Neváhej a pojď do toho s námi. Všechno tě naučíme na školení OKček. Termín bude v každém kraji různý. Chceš se přidat? Není nic jednoduššího. Stačí napsat na kozuchova@scg.cz, a my ti poskytneme všechny potřebné informace.

 

Uncle_Sam

Objev svou lásku. XO si zamiluješ!