GAP si odnesli domů další vítězství

13.11.2023 | Anna Vu | Soutěžní kola

13. listopadu se na škole ZŠ T.G. Masaryka v Podbořanech odehrál velký boj v mezi soutěžícími nejen z předchozích ročníků. Nejlépe se dařilo týmu GAP2 z Gymnázia Podbořany.

 

Letos přišel tým GAP obhájit svůj loňský postup do krajského kola. Nebyl to ale jediný tým, který se pokoušel opětovný úspěch, týmy Tvrdé Růžičky a KATKA si minulý rok odnesli druhé místo a třetí místo a letos se pokoušeli o odplatu a porážku loňského vítěze.

Týmy Vietkong a Bobeš 3.0, také účastníci z minulého roku, si přišli postoupit, ale bohužel ještě jednou jim utekla šance podívat se do krajského turnaje. Snad se jim za rok povede lépe trénovat a postoupit dál.

Nováčky letošního turnaje byly týmy Piškmajstři a Kovový kachny z Kadaně, a přestože to byl jejich první turnaj, dařilo se jim dobře a odnesli si krásné ceny.

Ze skupiny do play-off postoupily 4 nejlepší týmy: GAP, KATKA, Vietkong a Bobeš 3.0. Nejvíce napínavý byl souboj o první místo mezi GAP z Gymnázia Podbořan a KATKA z Gymnázia Žatec, ze kterého nakonec vyšel jako vítěz tým GAP.  Tým Vietkong si oproti loňskému roku polepšil, odnáší si 3. místo a postupuje s prvními dvěma týmy do krajského kola.

Gratulujeme všem a přejeme hodně štěstí v dalším kole.

1. místo GAP² (Gymnázium Podbořany, Podbořany) ve složení: Trinh Dinh Trong, Lukáš Pastor, Jáchym Růt, Viktorie Tuhá, Robin Šindelář
2. místo KATKA (Gymnázium, Žatec) ve složení: Petr Bartoň, Tomáš Hégr, Ondřej Kadlec, Martin Svoboda, Adéla Poustecká
3. místo Vietkong (Gymnázium Podbořany, Podbořany) ve složení: Josef Gasch, Tomáš Urban, Vojtěch Lorenc, Jan Urban, Tomáš Pham
Přejít na detail turnaje