Turnaj v pIšQworkách na GMVV v Praze vyhrál GEKOM 3

10.11.2023 | Tereza Votočková | Soutěžní kola

Na Gymnáziu mezinárodních a veřejných vztahů v Praze se utkaly v pIšQworkách týmy o postup do kraje!

Dne 10.11. se na Gymnáziu mezinárodních a veřejných vztahů v Praze utkaly týmy o postup do kraje. Po prvotních prvotních zmatcích se akce krásně rozjela úvodní prezentací, která soutěžícím představila pravidla a průběh hry. Prezentaci připravily Tereza Votočková a Zuzana Löwingerová. Z první části soutěže ty nejsilnější týmy postoupily ze skupin do Play-off. 

Síly postupujících týmů byly téměř vyrovnané a tak nebylo nebylo vůbec jednoduché rozhodnout. Do TOP 4 týmů, které postoupily do kraje, se probojovaly: GEKOM 1, GEKOM 2, GEKOM 3 a Arcus 1.

O třetí místo se utkaly týmy GEKOM 2 a Arcus 1. Nakonec však tím GEKOM 2 převálcoval tým Arcus 1 a díky tomu si GEKOM 2 odnesl diplomy za 3. místo.

O první místo svedly tvrdý boj týmy GEKOM 1 a GEKOM 3. V zápalu boje mezi křížky a kolečky byla v učebně velmi napjatá atmosféra. Pohár za první místo však nakonec získal tým GEKOM 3. Turnaj to byl náramný a myslím, že všichni odcházeli plný zážitků.

Velké poděkování patří všem týmům, které si přišly zahrát. Pořadatelské škole za krásné prostory. A v neposlední řadě studentům GMVV, kteří pomohli s organizací celé akce.

Vítězům gratulujeme!

 

1. místo GEKOM 3 (Gymnázium Elišky Krásnohorské, Praha 4) ve složení: Matěj Nečas, David Švaříček, Zbyněk Dubský
2. místo GEKOM 1 (Gymnázium Elišky Krásnohorské, Praha 4) ve složení: Jan Šána, Adam Němeček, Tomáš Tvaroha
3. místo GEKOM 2 (Gymnázium Elišky Krásnohorské, Praha 4) ve složení: Karel Sádlík, Frederik Jungwiert, Jiří Vyoral
Přejít na detail turnaje