Bílovčáci dvojky propluli turnajem jak bojky

09.11.2023 | Sára Uvízlová | Soutěžní kola

Je čtvrtek 9. 11. a na ZŠ Břeclav Slovácká se schází žáci z okolních základních škol. Začíná oblastní kolo soutěže pIšQworky.

Vše to začalo úvodní prezentací, kde se soutěžící dozvěděli, jak budou hrát. Po prvních kolech se z učebny kouřilo, jak byli studenti zapálení pro hru. Prvních pár kol uběhlo jako voda a během chvíle jsme se dostali do play-off. V play-off mlčely všechny týmy po dobu hraní jako pěny. Hráči totiž byli pekelně soustředění. Jakmile ale u někoho došlo na vítěznou pětku, křičelo se radostí. 

O třetí místo si v play-off zahráli Bílovčáci trojky a Bílovčáci jedničky. O první místo si zahrály týmy Brášci a Bílovčáci dvojky. V obou dvou případech musel rozhodnout souboj kapitánů. Nakonec si pohár odnášejí Bílovčáci dvojky a my jim tímto gratulujeme. Na viděnou v krajském kole!

Děkujeme taktéž všem ostatním týmům, které se zúčastnily. Bylo to těsné, ale zvítězit můžou jen jedni. Příští rok se na vás těšíme zas.

1. místo Bílovčáci dvojky (Základní škola, Velké Bílovice) ve složení: David Forman, Martin Opluštil, Anna Svobodová
2. místo Brášci (Základní škola, Břeclav) ve složení: Jakub Töviš, Pavel Nývlt, Michaela Škrobáčková
3. místo Bílovčáci jedničky (Základní škola, Velké Bílovice) ve složení: Jiří Svoboda, Khosbayar Bayaraa, Michal Opluštil
Přejít na detail turnaje