BESTIE z policejní školy ukradly vítězství v Kroměříži

08.11.2023 | Jan Krátký | Soutěžní kola

8.11. a již 5. turnaj ve Zlínském kraji se tentokrát odehrál na Obchodní akademii v Kroměříži. Vyšší policejní škola a Střední policejní škola Ministerstva vnitra v Holešově opět ukázala dominanci stejným způsobem, jak minulý ročník pIšQworek.

I když jsme začali s pár minutovým zpožděním, tak většina účastníků se zůčastnila i loni a tak se prezentace trochu urychlila. Nebylo jich 5 týmů, ale 6. Bitva mezi třemi školami po dvou týmech.

Turnaj to byl velice poklidný až do doby, než nás čekal 5. zápas ve skupině. Dva týmy z každé jedné školy šly proti sobě a to teprve nastala soutěžní atmosféra, aby zjistili, který tým z jejich školy je lepší. 

Za pořadatelskou školu si na domácí půdě zahrály týmy Pistolníci z Apokalypsy Sebevědomí a Mindrák. Pistolníci nás opustili hned ve skupině, ale Sebevědomí i s mindrákem byly zcela sebevědomí a vybojovali si krásné 3. místo.

Ze Střední průmyslové školy mlékárenské v Kroměříži nás navštívili πŠQWOŘIKAŠTANI, kteří i přes to, že nikomu nechtěli dát výhru se bohužel neprobojovali do kraje. πŠQWOŘI získali bramborovou medaili kvůli rozstřelu se sebevědomým týmem a KAŠTANI nás bohužel opustily také ve skupině.

Boj o postup do krajského turnaje byl jistý pro týmy z Vyšší policejní školy a Střední policejní školy Ministerstva vnitra v Holešově, kteři si drželi vysoké příčky už od začátku. Jen bylo na nich, kdo z nich bude na prvním a druhém místě.
Loni vyhrál tým Příslovce, který se nyní přejmenoval na Předložky a nově se připojil tým BESTIE, které si ukradly celou výhru pro sebe a tudíž skončili první. Gratulujeme všem za skvělé výkony a s postupujícími se potkáme opět ve Zlíně.

1. místo BESTIE (Vyšší polic.škola a Střed.polic.škola MV, Holešov) ve složení: Martin Jelínek, Ondřej Zavřel, Jakub Králík, Marek Čulík, Denis Berger
2. místo Předložky (Vyšší polic.škola a Střed.polic.škola MV, Holešov) ve složení: Sára Endlicherová, Kristýna Hausmatzová, Martin Kolínský, Matěj Vykydal, Jan Slowiaczek
3. místo Sebevědomí a Mindrák (Obchodní akademie Kroměříž, Kroměříž) ve složení: Filip Daněk, Matyáš Koutňák, Vít Chramosta, Patrik Havlíček, Karel Čermák
Přejít na detail turnaje