Teplický turnaj rozhodly klíčové duely

08.11.2023 | Jakub Kornel | Soutěžní kola

Spojený turnaj v Teplicích ovládly v kategorii základek loňští Grandfinalisté z Adrenalin Revival. Na středních školách po vyostřených duelech a dramatickém závěru vybojoval vítězství tým GSPS.

Gymnázium v Teplicích ve středu 8. 11. ráno naplnili pIšQworkáři, aby svedli duely a rozhodli o tom, kdo postoupí do krajských kol. Na turnaj dorazilo 8 středoškolských a 5 základoškolských týmů.

Kategorii základních škol od začátku ovládl na plné čáře tým Adrenalin Revival a bez jediného zaváhání dokázal vyhrát skupinu. Svým výkonem ve skupině a hlavně při play-off se blýskl taky tým Vyšší dívčí, jehož kapitánka zvládla těžký duel a rozhodla o postupu svého týmu do finále turnaje.

Střední školy byly vyrovnanější a nejeden zápas musel rozhodnout duel. O vítězi semifinále rozhodla jediná partie, kterou sledoval hlouček lidí a s napětím čekal na vítěze.

Celkově turnaj zakončily vyrovnaná finále s moc pěknými partiemi. Věřím, že turnaj si všichni užili a odcházeli spokojení. Co dodat, než čest poraženým a hodně štěstí vítězům do krajského turnaje v Ústí nad Labem.

1. místo Adrenalin revival (ZŠ s rozš. vyučov. inf. a výp. techniky, Teplice) ve složení: Lukáš Loužek, Salah Shadi, Karim Lerari
2. místo Vyšší dívčí (ZŠ s rozš. vyučov. inf. a výp. techniky, Teplice) ve složení: Ghazal Refaei, Alexandra Sandu, Alina Tsonynets
Přejít na detail turnaje