Dnešné pIšQworky boly doslova DUEL.

06.11.2023 | Tomáš Bazala | Soutěžní kola

Na dnešné pIšQworky sa stretlo pár múdrych hláv pripravených bojovať ako o život. Nakoniec to boly napínavé duely, ktoré rozhodly o postupu a výhře týmu ZEROX ze Základné školy s MŠ Žilina - Do Stošky 8.

Dnešné pIšQworkové súťaže boli nesmierne vzrušujúce a plné neočakávaných udalostí. Súťažiaci zo základných a stredných škôl sa dnes stretli na tomto šachovom poli pripravení bojovať až do konca. Môžeme bezpečne povedať, že dnešné kolá boli doslova DUELAMI.

Napätie na turnaji bolo natoľko intenzívne, že by sa dalo krájať nožom. Súťažiaci z tímu ZEROX boli ochotní bojovať až do posledného krúžku alebo krížika, aby dosiahli víťazstvo. Všetci hráči túžili po víťazstve, ale len jeden tím mohol byť ten najlepší.

O postupe do ďalšieho kola sa rozhodovalo v poslednom duele, kde tím ZEROX viedol, ale tím FC ešte nezložil zbrane. Drama bolo na spadnutie, ale nakoniec si tím ZEROX vzal svoje víťazstvo späť a zabezpečil si postup.

Táto udalosť ukázala, že piškvorky nie sú len hrou pre zábavu, ale vášnivým súbojom medzi tímami, kde sa krv prelieva v boji o víťazstvo. Súťažiaci, novinári a všetci prítomní boli svedkami vzrušujúceho zážitku, ktorý ukázal, že v piškvorkách nie je miesto pre ľahkú prehru.

Týmto sa dnešný pIšQworkový turnaj stáva nezabudnuteľným okamihom pre všetkých zúčastnených. Gratulujeme tímu ZEROX k ich víťazstvu a tešíme sa na ďalšie vzrušujúce pIšQworkové udalosti!

 

 

 

 

 

 

 

1. místo ZEROX (Základná škola s MŠ, Žilina) ve složení: Peter Fabšík, Marek Šúň, Matúš Hudec
2. místo FC (Základná škola s MŠ, Žilina) ve složení: Jakub Bronček, Filip Bajánek, Branislav Nekoranec
3. místo Spojenci (Základná škola s MŠ, Žilina) ve složení: Nikolas Moravčík, Jakub Igľár, Martin Mičák
Přejít na detail turnaje