Kaiserland Reloaded obhájil první místo a probojoval se do krajského turnaje

08.11.2023 | Kryštof Maxera | Soutěžní kola

Ve středu 8. listopadu proběhl na Gymnáziu Jírovcova v Českých Budějovicích piškvorkový turnaj plný napínavých duelů. Celý turnaj proběhl hladce a vítězem v kategorii středních škol se stal tým Kaiserland Reloaded z Gymnázia J. V. Jirsíka a v kategorii základních škol tým Tři Bratři z pořadatelské školy Gymnázia Jírovcova.

Z jedenácti týmů, v kategorii střední školy, postupovalo do play off osm, a z těch tři na krajský turnaj. To, že se týmy Kaiserland Reloaded a Pišqworos probojují do krajského kola, bylo už od začátku jasné. Nicméně souboj o třetí místo byl do poslední chvíle nerozhodný. Teprve velmi napínavý poslední zápas mezi vyrovnanými týmy X0X0ti a Kabílkáři rozhodl, že postupujícím týmem bude tým X0X0ti. V kategorii základních škol zvítězil domovský tým Tři Bratři.

Velké poděkování patří místním organitátorům, kteří zvládali vše připravit tak, aby turnaj proběhl hladce. Všem postupujícím týmům přejeme hodně štěstí v dalších kolech a budeme se těšit na příští turnaj na Gymnáziu Jírovcova!

Vítězné týmy SŠ:

1. místo Kaiserland Reloaded (Gymnázia J. V. Jirsíka)
2. místo Pišqworos (Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9)
3. místo X0X0ti (Gymnázium Jírovcova)

Vítězné týmy ZŠ:

1. místo Tři Bratři (Gymnázium, České Budějovice) ve složení: Vojtěch Kaštovský, Radek Santarius, Jáchym Šimek
2. místo Berušky (Gymnázium, Trhové Sviny) ve složení: Elena Smetanová, Adéla Bouchnerová, Marie Marková
3. místo Šampioni (Základní škola Máj I, České Budějovice) ve složení: Tereza Straková, Dominik Jinderle, Patrik Svoboda
Přejít na detail turnaje