Kadaň se v Podbořadech prokřížkovala k výhře!

06.11.2023 | Anna Vu | Soutěžní kola

V pondělí 6.11 na Základní škole T. G. Masaryka proběhl oblastní turnaj pIšQworek. Sešlo se tady dohromady deset týmů, kteří bojovali o postup do krajského kola. To se podařilo týmům [name_not_found], XOXO1 a Krtci.

Turnaj začal skupinovou částí. Jako první nastoupil tým KungFu Pandy a proti nim tým Krtci. Hned po nich hrál tým Name not found, který nakonec turnaj vyhrál a odnesl si domů pohár, a s ním soupeřil tým XOXO1, který se úspěšně umístil na druhém místě a také postoupil do krajského kola.

Nejmladší soutěžící na turnaji byli z týmu Školáci, kteří se sice nedostali do play-off, ale velice si turnaj užili a snad se s nimi potkáme za rok. Kromě týmu XOXO1, kteří skončili druzí, přijeli ze Základní školy Kadaň i týmy XOXO2 a XOXO3, kteří udržovali skvělou náladu na turnaji. Týmy Petr a JMJK si vedly taky skvěle, ale bohužel štěstí se ně neobrátilo a tak budou muset do příštího roku ještě více trénovat. V neposlední řadě se na turnaji objevil tým TGM Podbořany z pořadatelské školy, který sice nepostoupil, ale bojoval statečně až do konce.

Děkujeme všem zúčastněným a na postupující se těšíme na krajském turnaji!

1. místo [name_not_found] (Gymnázium, Žatec) ve složení: Jan Kuneš, Anna Voráčová, Eliáš Koníček
2. místo Krtci (Gymnázium Podbořany, Podbořany) ve složení: Lukáš Nachtigal, Eliška Glončáková, Vojtěch Sýkora
3. místo XOXO1 (Základní škola, Kadaň) ve složení: Karel Neubauer, Nikolas Šupík, Jakub Jindra
Přejít na detail turnaje