Bingo klauni vyhráli bingo (pIšQworky) na SPŠSE a VOŠ Liberec

16.11.2022 | Vítězslav Macháček | Soutěžní kola

Ve středu 16. 11. se na liberecké Střední průmyslové škole strojní a elektrotechnické utkalo 5 týmů o to, kdo postoupí do krajského kola. Nakonec zvítězil tým Bingo klauni z domácí školy.

Po úvodní prezentaci se všech pět týmů utkalo o postoup do play-off. Protože byly týmy liché, vždycky jeden z nich seděl opodál a připravoval se na svou další partii. Ve skupině se ukázalo, že domácí týmy jsou opravdu dobré a všechny postoupily do play-off. S týmem Růžičky jsme se bohužel museli rozloučit. 

V play off se střetli v prvním duelu Bingo klauni a Ne!, v druhém duelu mezitím zápasil tým PRESTIŽNÍ BOJIŠTĚ s týmem Kulatý křížky.

Z těchto soubojů se nakonec do vřavy o první místo dostaly týmy Bingo klauni a PRESTIŽNÍ BOJIŠTĚ. Na první místo se nakonec prodral tým Bingo klauni.

Zbylé dva týmy se mezitím utkaly o 3. místo. Tento souboj by tak vyrovnaný, že skončil remízou a o bronzovou medaili se muselo rozhodnout duelem mezi dvěma členy jednotlivých týmů. V duelu mezi Františkem Bučkem z týmu Ne! a Nazarem Samborkyjm z týmu Kulatý křížky se nakonec prosadil František Buček a přinesl týmu Ne! zasloužené 3. místo.

1. místo Bingo klauni (SPŠ strojní a elektrotechnická a VOŠ, Liberec) ve složení: Patrik Danilevič, Martin Lacina, Daniel Šimek, Jan Macháček, Michal Mlejnek
2. místo PRESTIŽNÍ BOJIŠTĚ (SPŠ strojní a elektrotechnická a VOŠ, Liberec) ve složení: Tomáš Viták, David Holas, Karolína Válková, Jan Hladík, Filip Flajšinger
3. místo Ne! (SPŠ strojní a elektrotechnická a VOŠ, Liberec) ve složení: Wojciech Kurantowicz, František Buček, Lukáš Zikmund, Marek Mansfeld, Matěj Šruma
Přejít na detail turnaje