Škrtnem si si dnes zaškrtli první místo

14.11.2022 | Margareta Verdyck | Soutěžní kola

Dne 14. 11. 2022 se v Příbrami na Detašovaném pracovišti Gymnázia Legionářů uskutečnilo oblastní kolo v pIšQworkách. Utkalo se tu celkem sedm týmů z okolí.

Jak víme z titulku, vyhrál tým Škrtnem si. Překvapilo nás to? Ne. Docela brzy jsme si všichni všimli, že tým Škrtnem si celkem dost vyčnívá. Avšak přesto bylo výzvou jak pro ostatní týmy, tak pro výherní tým se spolu utkat.

Však nejen tým Škrtni si vyčníval z davu. Už na pátém zápasu někteří bedlivě pozorovali, jak se proti sobě staví týmy Škrtnem si a KÝBL ZE SMÍCHOVA. Jeden z jejich duelů skončil remízou nedostatkem času.

Nejen tyto dva týmy byly zaujaté do hry. I ostatní hráči odmítali nabízené pauzy mezi hrami.
I tak jsme si našli prostor na puštění videí od našich partnerů MUNI a Education.cz.

Zároveň i méně významné duely, které neměly žádný účinek na hodnocení byly se zájmem pozorovány. Konkrétně se bavíme o duelu mezi KÝBL ZE SMÍCHOVA a Křížkovci, který byl zakončený další remízou kvůli nedostatku času.

I když souboj o první místo byl napínavý, souboj o třetí místo byl zásadnější. A kdo vlastně bojoval o třetí místo a postup do krajského kola? Byli to Křížkovci a Čičmundové, které nakonec dělily čtyři body.

Rádi bychom nakonec poděkovali školním organizátorům za skvělou koordinaci turnaje, když se koordinátor nemohl dostavit.

1. místo Škrtnem si (Gymnázium a SOŠ ekonomická, Sedlčany) ve složení: Luboš Vlásek, Vojtěch Černý, Jindřich Havránek, Tan Nguyen Nguyen, Matyáš Bartoš
2. místo KÝBL ZE SMÍCHOVA (Gymnázium, Příbram) ve složení: JiřÍ Hrubant, Jan Krejsa, David Bálek, Vojtech Kozel, Sabina Müllerová
3. místo Kroužkovci (Detašované pracoviště Gymnázia Legionářů, Příbram) ve složení: Jan Parez, Melánie Boušková, Lucie Chvalníková, Jaroslav Kraft, Filip Smíšek
Přejít na detail turnaje