Písek se málem rozsypal

07.11.2022 | Jakub Churavý | Soutěžní kola

V Písku se dne 7. 11. málem vše zhroutilo. Přijel jsem pozdě, ale naštěstí se později turnaj vydařil, takže jsem to dokázal poskládat zpět a turnaj dopadl velice zajímavě, jak se dozvíte dál.

Turnaj začal poklidně a celkem mile, postupně napětí ale stoupalo. Soutěžící se čím dál tím více soustředili, dokonce i více než při pololetce. Bylo to velice napjaté, ale mezi všemi jeden tým vyčníval; Pišqoti Revival. Jejich kapitán tento turnaj nazval jednoduchým a dokonce nebyli ani jednou poraženi. Většina lidí postupně očekávala, že vyhrají, i když jim to nechtěli dát zadarmo, zavařit se jim to snažili třeba piškoti, se kterými měli velice podobný název nebo také Mléčný řez vol.2. Všechny nakonec porazili a čestně si odnesli své první místo.

Abych tu jen neopěvoval vítěze a jejich cestu, zmínil bych se o atmosféře celého turnaje. Mimo zápasy byla opravdu přátelská, se všemi se dalo povídat, jen ke konci klid trochu narušila bojová vřava. To ale k piškvorkovému mistrovství patří.

1. místo Pišqoti Revival (SPŠ a VOŠ, Písek) ve složení: Jan Stuchlík, Filip Janovský, Jan Veselý, Jan Marek, Tomáš Polánek
2. místo Piškoti (SPŠ a VOŠ, Písek) ve složení: Tomáš Boháč, Filip Hřebejk, Ondřej Houdek, Radek Benda, Jan Kračman
3. místo Mléčný řez vol. 2 (Gymnázium, Písek) ve složení: Jakub Dušek, David Wimmer, Jakub Schenk, Adam Petroušek, Stanislav Dědič
Přejít na detail turnaje