Sudetské legendy si odnesly pohár z Karlových Varů

02.11.2022 | Věra Drozdíková | Soutěžní kola

Dne 2.11. 2022 se v Karlových Varech na Střední škole pedagogické odehrál oblastní turnaj v pIšQworkách. 

Celkem se přihlásilo 17 týmu a celkově zvítězil tým Sudetské legendy.

Ráno se nám okolo deváté hodiny sešlo všech 17 týmů. Začali jsme krátkou prezentací a vysvětlením všech potřebných pravidel a už jsme začali hrát.

Do play-off se nám probojovalo 8 týmů, které všechny postupují i do krajského turnaje.

Vítězi play-off se staly týmy Sudetské legendy, Top G's, Útočné helikoptéry 2 a Outziderz.

V semifinále se poté utkaly Sudetské legendy s Top G's a tím se tým Sudetské legendy přiblížil prvnímu místu, protože toto utkání vyhrál.

Nadále se v semifinále utkal tým Útočné helikoptéry 2 s týmem Outziderz. Tento zápas vyhrál tým Útočné helikoptéry 2.

Pak už jsme se tedy dobrali finále, ve kterém se proti sobě utkaly Útočné helikoptéry se Sudetskými legendami. Tento zápas vyhrál tým Sudetské legendy a celkově i celého oblastního turnaje.

Všechny zápasy se nám nesly v duchu fair-play, což naladilo mezi soutěžícimi příjemnou atmosféru a myslím si, že i přes menší organizační komplikace si všichni turnaj užili.

 

Chtěli bychom poděkovat pořadatelské Střední pedagogické škole v Karlových Varech, která nám maximálně vyšla vstříc. Samozřejmě děkujeme i všem, kteří si přišli zahrát a budeme se těšit na krajském turnaji.

1. místo Sudetský legendy (Gymnázium Ostrov, Ostrov) ve složení: Matylda Říhová, Jan Michálek, Tomáš Ježek, Jonáš Štýbnar, Jindřich Tegda
2. místo Útočné helikoptéry 2 (První české gymnázium v Karlových Varech, Karlovy Vary) ve složení: Tereza Žáková, Tereza Chromcová, Alisa Stotsenko
3. místo Outziedrz (Střední průmyslová škola Ostrov, příspěvková organizace, Ostrov) ve složení: Jan Janda, Patrik Vavruška, Jiří Sijka, Martin Žemlička, Daniel Rudolf Chod
Přejít na detail turnaje