Vajsometi ovládli první karlovarský oblastní turnaj

06.11.2013 | Michal Freigang | Soutěžní kola

Dne 6. listopadu se na Prvním českém gymnáziu v Karlových Varech konalo oblastní kolo pIšQworek 2013. Soutěže se zúčastnilo celkem patnáct týmů. Do prvních bojů nastoupili hráči v půl deváté ráno. Už po třech hodinách znalo první z oblastních kol v Karlových Varech svého vítěze, kterým se stal tým Vajsometi.

Týmy se na První české gymnízium trousily už od osmé hodiny ranní. Úderem půl deváté všechno vypuklo rozlosováním týmů a prvními hrami. „Postoupili jsme do play off, bohužel jsme ale nevyhráli. I tak se nám ale celé to dopoledne líbilo. “ uvedl jeden z kapitánů.

Na hráčích bylo vidět velké nadšení pro hru. Jen při prohrách jejich výrazy trochu sklesly. I tak ale bylo zřejmé, že se zúčastnili rádi a atmosféru turnaje si náležitě užili. „Pokud bude možnost, rádi bychom se zúčastnili i příští rok.“, uvedl jiný kapitán. Po finálovém souboji si prvenství do Chodova odvezl tým Vajsometi. Do krajských bojů se svými výkony kvalifikovaly první tři týmy, které se utkají o účast na finále již 19. listopadu na Obchodní akademii v Karlových Varech, která mimo jiné také hostí 7. listopadu další karlovarský oblastní turnaj.

Pořadí týmů:

1. místo: Vajsometi (Gymnázium a OA Chodov) ve složení: Hieu Quang Chu, Jan Polák, Martin Ulitin, Long Hoang Mai a Pavel Krejča.

2. místo: tým LOGO1 (SOŠ logistická a SOU Dalovice) ve složení: Martin Henzl, Martin Hanish, Jiří Taubner, Jindřich Podskoč a Š Štěpán Oncirk.

3. místo: tým Kokos (Gymnázium a OA Chodov) ve složení: Duong Thuy Nguyen, Petr Mora, Matěj Fencl, Eliška Nesměráková a Michal Nikoleni.

4. místo: tým ADIDAS (První české gymnázium Karlovy Vary) ve složení: Martin Slavotínek, Ondřej Wohlrab, Nora Prokešová, Michaela Voháňková a Pavel Ordoš.

Galerie

Galerie na Facebooku

1. místo Vajsometi (Gymnázium a střední odborná škola Chodov, Chodov) ve složení: Hieu Quang Chu, Jan Polák, Martin Ulitin, Long Hoang Mai, Pavel Krejča
2. místo LOGO1 (Střední škola logistická Dalovice, Dalovice) ve složení: Martin Henzl, Martin Hanish, Jiří Tauber, Jindřich Podskoč, Štěpán Oncirk
3. místo Kokos (Gymnázium a střední odborná škola Chodov, Chodov) ve složení: Duong Thuy Nguyen, Petr Mora, Matěj Fencl, Eliška Nesměráková, Michal Nikoleni
Přejít na detail turnaje