Přinášíme vám novinky tohoto ročníku! Na co se můžete těšit?

23.09.2024 | Samuel Matej Takáč | Organizace

Pokud máte rádi piškvorky, připravte sa na něco výjímečného! Připravili jsme si pro vás přehled všeho, co vás v tomto ročníku soutěže čeká a nemine.

Prezenční turnaje jednotlivců

Největší novinkou tohoto ročníku je změna formátu soutěže jednotlivců. V minulých letech se hrály turnaje online s offline Grandfinálem v Praze, letos jsme se ale rozhodli pro úplnou změnu. Jednotlivci se budou konat výhradně offline, a to ve formě tří nezávislých turnajů ve třech největších městech v Česku; v Praze, Brně a Ostravě. Tento nový formát vytvoří jedinečnou atmosféru, kterou si hráči budou moct naplno vychutnat přímo na místě!

Nová kategorie pro jednotlivce

Další zásadní změnou je rozšíření počtu soutěžních kategorií. Zatímco v minulých ročnících byly dvě kategorie – Kadeti (ZŠ + SŠ) a Veteráni (do 26 let), tento rok jsme se rozhodli je rozdělit do tří samostatných skupin: Kadeti (ZŠ), Junioři (SŠ) a Veteráni (do 26 let). Pevně věříme, že tímto krokem více přizpůsobíme pIšQworky potřebám a úrovni jednotlivých věkových skupin, čímž poskytneme férovou a vyrovnanou soutěž pro všechny účastníky. 

XO a Slovensko

pIšQworky jsou sice česko-slovenská soutěž, ale na Slovensku se doposud konalo méně turnajů než v Česku. Letos klademe větší důraz na marketingové aktivity na Slovensku, abychom zvýšili povědomí o soutěži a motivovali školy k účasti. Naším cílem je vytvořit silný základ pro rozvoj soutěže na Slovensku do budoucna, což zahrnuje zejména získávání nových organizátorů, kteří by pomohli rozšířit počet turnajů v následujících letech. Pokud vás pišqworky baví, budeme rádi, když se přidáte k našemu organizačnímu týmu! Stačí napsat na verdyck@scg.cz.

Tento ročník pIšQworek bude nezapomenutelný. Těšíme sa na vaši účast a věříme, že spolu s námi získate mnoho skvělých zážitků!