Váháš nad přihlášením? Máme pro tebe 10 důvodů proč se zúčastnit!

13.10.2023 | Tomáš Holčák | Organizace

Hledáte, kde sebrat odvahu a na letošní pIšQworky se přihlásit? Zde vám nabídneme jasné důvody, po kterých už váhat nemusíte.

1

Přátele a XO – Když budete ve světě chtít vytvořit něco velkého, bez pomoci druhých to dnes už nejde. Pišqworky pomáhají seznamovat lidi se stejnými zájmy. A pokud na turnaj nejedeš poprvé, tvoji přátele z předchozích ročníků se na tebe už těší.

2

IQ v pIšQworkách – Ať jste si našeho skrytého záměru všimli dříve či dnes, nevadí. Na turnaji máte jedinečnou příležitost ukázat váš skrytý talent a logické myšlení.

3

WORK v pišqWORKách – Pokud nevěříte na skrytý talent a vše si raději vydřete, jen dobře pro vás. Štěstí přeje připraveným, na turnajích platí dvojnásob.

4

Soutěživost – nesmí se přehánět, ale vždy pomůže. Na turnaje rozhodně patří. Turnaj se zdá být ztracený, avšak skóre se může vždycky změnit. Vždy musíme vytrvat a bojovat až do posledního křížku a kolečka.

5

Kritické myšlení – To byste se divili, jaká je atmosféra na pIšQworkách. Zápas začne a všichni se plně soustředí. Ve vypjatosti zápasu může člověk snadno zpanikařit. Nezapomeňte vždy zachovat chladnou hlavu!

6

Sport – Šachy jsou sport, pIšQworky jsou sport, to už je na mě moc. Jste na straně sportovců nebo pohodářů sedících na židlích? Ať pišqworky berete jakkoli, je to příjemné zpestření a odreagování.

7

Každý má možnost – Jednotlivec, trojice či celý pětičlenný team. Všichni od druhého stupně základek až po 26 leté veterány, máte možnost se utkat a poměřit si své síly s ostatními.

8

No a ty ceny – Pokud vám toto vše nepřijde skvělé, přečtěte si k tomu výborné ceny od našich partnerů. Máte se opravdu na co těšit!

9

Kroužkuju! – či křížkuju? Tato legendární hláška paní Bohdalové se podepsala do životů nás všech. Přijďte si odpočinout od počítačových myší a protáhnout si zápěstí nad čtverečkovaným archem. Tento skil u testů a voleb jistě využijete.

10

Sranda musí být – Na závěr… nezapomeňte si to užít. Vždy je to zábava a spoustu zážitků. Přijďte, celý team pIšQworek se na vás moc těší!