Oblastní turnaje jsou za námi, míříme do krajů

20.11.2022 | Petra Tomášková | Organizace

V posledních třech týdnech se napříč Českou a Slovenskou republikou odehrály tisíce duelů, stovky zápasů a téměř 150 turnajů. Následujících 14 dní bude patřit turnajům krajským. Čeká nás jich 34.

Nejprve všem postupujícím do pomyslného „druhého kola“ blahopřejeme, začíná jít totiž do tuhého. Z každého krajského turnaje do Grandfinále postupuje jeden až čtyři nejúspěšnějších týmů (podle počtu týmů na turnaji). Piškvorkoví borci se v Brně společně utkají ve čtvrtek 8. prosince a středoškoláky čekají jejich finálové zápasy o den později. Všechno ale postupně. Jak tedy následující dva týdny budou vypadat?

V pondělí 21. listopadu zahájíme krajské turnaje v Liberci, Pardubicích, Žilině a Bratislavě. Všechny turnaje jsou z kategorie základních škol.

Úterý 22. 11. bude volnější, vrátíme se ale do Liberce (střední školy) a soutěžit se bude ještě v KošicíchOstravě (základní školy).

Další den základních škol nastane hned ve středu 23. listopadu – Jihočeský, Karlovarský, Královéhradecký, Olomoucký, Zlínský, Košický kraj a Vysočina.

Ve čtrvtek (24.) se odehraje čtveřice turnajů; v Českých Budějovicích, Karlových Varech, Jihlavě a v Praze (jediné základní školy).

Střední školy budou bojovat před víkendem 25. listopadu v Ostravě, Praze, Zlíně a v Bratislavě

Odpočatí k herním archům usednou 28. listopadu pIšQworkáři v Brně, Hradci Králové, Pardubicích, Plzni, v Ústí nad Labem a Žilině.

Plzeňský a Ústecký kraj se na své nejlepší týmy budou těšit v úterý 29. 11.

Středa 30. 11. patří středoškolákům, a to konkrétně v Brně a Olomouci.

Potom si dáme od turnajů menší pauzu a o posledních postupujících se rozhodne v pátek 2. 12; dva turnaje v Praze.

 

Držíme palce, zlomte vaz a šťastnou ruku při křížkování a kroužkování.