S pIšQworkami na únikovku

23.10.2019 | Petra Plachá | Partneři

Na co se těšit v 12. ročníku pIšQworek? Nejen na nové zážitky a kamarády, ale především na bezvadné ceny od našich partnerů. I tento rok můžete na turnajích vyhrát poukazy a slevy na únikové hry, které se v posledních letech stávají nejpopulárnější formou zábavy. Představujeme vám naše partnery, díky kterým si napínavé únikovky budete moct ve většině krajů zahrát!

Plzeňský kraj

UnlockTheDoor je nejlépe hodnoceným provozovatelem únikových her v Plzni. Účastníci pIšQworek z Plzeňského kraje mohou na turnajích vyhrát spoustu voucherů na jejich hry. Ve hře „Stroj času“ musíte odhalit tajemství viru, který má na svědomí vymírání lidské populace a včas uniknout před nepřáteli. Uchvátí vás svou jedinečnou technologickou vyspělostí a designem. V UnlockTheDoor můžete navštívit i „Pokoj prastrýce Josefa“. Zamknul vás ve svém pokoji a bezdůvodně zmizel. Podaří se vám najít klíč a uniknout?

 

Jihomoravský kraj

BrainFAQ provozuje nepochybně nejlepší únikové hry v Brně a okolí. Zkusit u nich můžete rovnou tři. První z nich – „Dědictví Cyrila Waniecka“ vás zavede do domu vašeho dědečka Cyrila. Najdete jeho závěť ještě dřív, než přijede vaše teta a pokusí se vás předběhnout? V druhé hře „Kukaččí hnízdo“ se musíte nechat hospitalizovat v psychiatrické léčebně, abyste zjistil, proč začali záhadné mizet pacienti. Nejnovější hra nese název „Labyrint“. Dokážete najít sériového vraha a zbavit Brno strachu? BrainFAQ poskytne dárkové poukazy a slevy pro všechny jihomoravské soutěžící na krajském turnaji.

 

Zlínský kraj

Únikové hry dorazily i do Zlína! „Joker Poker“ z vás udělá oběť gamblerského gangu, který vám ukradne všechny vaše úspory. Za 1 hodinu musíte gang najít a získat svůj majetek zpět. Pro odvážné jedince nabízí EXIT Room Zlín hru „Ponorka“. Zvládnete se za 60 minut pomocí logických úkolů zachránit z vybuchující ponorky? Ve třetí hře se dostanete do „Cely“, ze které se v časovém limitu musíte dostat pryč a uniknout tak svému osudu. Nebo si troufnete na nejnovější hru „Sherlock Holmes – První případ“? Nejlepší pIšQworkáři ze Zlínského kraje, kteří postoupí do krajského kola, obdrží od EXIT Room Zlín volný vstup na libovolnou únikovku nebo slevové poukazy.

 

Liberecký kraj

První a nejlepší úniková hra v Liberci vás zavede do světa zážitků a dobrodružství. Escapeboom nabízí dvě do detailu propracované únikovky. Co vás čeká ve hře „Tajemství profesora Kleina“? Profesor Klein se nevrátil ze své poslední výpravy a vy musíte zjistit, kam se tento liberecký dobrodruh poděl. Malý krok pro člověka, ovšem velký krok pro lidstvo uděláte ve hře „Cesta na Měsíc“. Dokážete přežít na Měsíci a přijít na to, jaké tajemství tu posádka Apolla 11 objevila? Pokud jste z Libereckého kraje, můžete se těšit na bezva poukazy do Escapeboom Liberec.

 

Jihočeský kraj

V Jihočeském kraji nás letos podpořila úniková hra Muž se železnou maskou. Je to historická úniková hra, která Vás zavede do 1. poloviny 17. století. Ocitnete se v nechvalně proslulé pevnosti Bastila, kde se setkáte se spřáteleným dozorcem. Nejprve vás seznámí s vaším posláním a vtáhne vás do příběhu utajovaného vězně. Jaké skrývá tajemství a je pravda, že jeho tvář je ukryta pod železnou maskou? Vyhrajete poukaz na tuhle únikovku zrovna vy?

 

Praha a Středočeský kraj

V Praze a Středočeském kraji si soutěžící budou moct užít únikovou hru Vlaková loupež od Escape Adventure. Troufnete si přechytračit bandity světového formátu? Objevit a zachránit poklad a dostat se ven z nádraží? Musíte si ale pospíšit, zločinci se za hodinu vrátí a setkání s nimi by nemuselo dopadnout dobře! Na oblastním turnaji si drobnost odnese každý soutěžící.

 

Pardubický kraj

Pardubické Hugo Koumes vám nabízí rovnou tři skvělá dobrodružství. Dokažte svou nevinu a odhalte pravého vraha v hodinové hře „Útěk z cely“, zjistěte, kam se ztrácejí pacienti v tajemné nemocnici, nebo je vaše zvědavost silnější než strach a pokusíte se odhalit „Upírovo tajemství“? Na poukazy od Hugo Koumes se může těšit celý Pardubický kraj.

 

Kromě poukazů na únikovky a procvičení logiky na turnajích čekají na účastníky i další ceny. Všichni se můžou těšit na pIšQworkové linery a balíček Mentos, ti nejlepší si pak z turnajů odnesou i deskové hry Albi, batohy Bagmaster, poukazy na únikové hry nebo třeba kupóny na rychlé stahování z Ulož.to. Finalisté se mohou navíc získat třeba poukazy na adrenalinový den od Yellow Point.

Do uzavření registrací do soutěže zbývá už jen pár dní. Přihlas svůj pětičlenný tým!