S pIšQworkami na únikovku

02.11.2018 | Anna Švaňhalová | Partneři

Na co se těšit v 11. ročníku pIšQworek? Nejen na nové zážitky a kamarády, ale především na bezvadné ceny od našich partnerů. Tento rok můžete na turnajích vyhrát poukazy a slevy na únikové hry, které se v posledních letech stávají nejpopulárnější formou zábavy. Představujeme vám naše partnery, díky kterým si napínavé únikovky budete moct zahrát!

 

The Chamber (www.thechamber.cz)

Praha a Středočeský kraj

The Chamber je největší provozovatel únikovek v České republice. Pyšní se jedinečným zpracováním her – nezapomenutelnou atmosférou, technologickou vyspělostí a působivými interiéry. V současnosti jich v Praze nabízí 5.

Jednou z nejpopulárnějších a zároveň nejděsivějších únikových her v Evropě je „Dům duchů“. Zavede vás do starého viktoriánského sídla, kde bude vaším úkolem zjistit, co stálo za tragickou smrtí bývalých obyvatel domu. Hra je inspirována těmi nejlepšími americkými únikovkami, a proto ve střední Evropě nemá konkurenci.

Pro opravdu silné povahy nabízí The Chamber hru „Útěk ze žaláře“. Vystaví vás drsné atmosféře středověkého vězení. Vaším cílem je osvobodit přátele a vyhnout se krutému upálení. Nebudete k tomu potřebovat jen vytrénovaný mozek, ale i zručnost a chuť spolupracovat v týmu.

Ty méně odvážné hráče osloví hra „Tajemná pracovna“, kde zavítáte do období první republiky. Ještě dál do historie se podíváte ve hře „Tajemství císaře“, ve které se pokusíte objasnit tajemství obestírající samotného Karla IV. Pro milovníky vyspělých technologií je hra „Hackerovo doupě“ plná nápaditých logických úkolů, které zamotají hlavu i těm největším profesionálům.

Na pIšQworkových turnajích můžete vyhrát spoustu poukazů na jedinečné únikovky od The Chamber a zkusit si tak tento neopakovatelný zážitek na vlastní kůži!

 

Fun SpaceFUN SPACE (www.funspace.cz)

Jihočeský kraj

FUN SPACE Fun Space je českobudějovické zábavní centrum, nabízející potěšení pro všechny věkové kategorie. Můžete si zde zahrát laser game, vyzkoušet napínavou únikovou hru a mnohé další zábavné aktivity. FunSpace FUN SPACE pořádá i oslavy na míru a různé akce. Díky speciálnímu hernímu vybavení a nafukovacím překážkám vám postaví arénu na laser game klidně i na zahradě!

Účastníkům pIšQworek z jižních Čech poskytne FUN SPACE několik dárkových poukazů nejen na únikovou hru, ale i na vzrušující laser game.

 

Duel Park (www.duelpark.cz)

Moravskoslezský kraj

Ostravské zábavní centrum Duel Park poskytuje návštěvníkům řadu aktivit. Pod jednou střechou naleznete únikovky, soutěžní duely nebo mobilní únikové hry, tzv. Tajemné boxy.

Duel park provozuje tři fascinující únikové hry. Jednou z nich je „Armageddon“, v níž je vaším cílem během 60 minut odpálit raketu a zabránit tak střetu Země s jinou planetou. Milovníci historie si přijdou na své ve hře „Únik z pyramidy“. Podaří se vám dostat z pyramidy, ze které údajně není úniku a přinést tak svobodu své zemi? Ve třetí z únikových her musíte vyřešit „Záhadu z Louvru“, ve které bude vaším úkolem najít ztraceného přítele.

Duel Park poskytl pIšQworkám spousty báječných poukazů. Díky nim si soutěžící z Moravskoslezského kraje mohou únikovky v Ostravě zahrát zcela zdarma, nebo se super slevou.

Brain Masters (www.brainmasters.cz)

Královehradecký kraj

Brain Masters Hradec Králové nabízí dvě napínavé únikové hry, které nemají obdoby! Hra „Bílá nemoc“ vás zavede do města, kde řádí šílenec, který vše natírá na bílo. Nikdo ho ovšem nedokáže zadržet. Vám se podaří najít jeho doupě. Zvládnete z něj do 60 minut uniknout a zachránit se tak před šílencem? Druhá hra „Černé vězení“ navazuje na hru první. Dostáváte se do vězení a musíte zjistit, kdo onen šílenec je. Jedině tak se vám podaří uniknout.  Na tyto napínavé hry jen tak nezapomenete!

Soutěžící z Královehradeckého kraje se mohou těšit na hodnotné slevové poukazy. Můžete získat slevu až 500 Kč.

UnlockTheDoor (www.unlockthedoor.cz)

Plzeňský kraj

UnlockTheDoor je nejlépe hodnoceným provozovatelem únikových her v Plzni. Účastníci pIšQworek z Plzeňského kraje mohou na turnajích vyhrát spoustu vwoucherů na hry od UnlockTheDoor. Ve hře „Stroj času“ musíte odhalit tajemství viru, který má na svědomí vymírání lidské populace a včas uniknout před nepřáteli. Uchvátí vás svou jedinečnou technologickou vyspělostí a designem. V UnlockTheDoor můžete navštívit i „Pokoj prastrýce Josefa“. Zamknul vás ve svém pokoji a bezdůvodně zmizel. Podaří se vám najít klíč a uniknout?

 

Mistr úniku (www.mistruniku.cz)

Olomoucký kraj

Mistr úniku je hra, která vznikla nadšením dvou kreativních lidí s originálními nápady. Soutěžícím z Olomouckého kraje daruje bezva poukazy a slevy na svoji napínavou únikovku. Aktuální téma nese název „Tajemství sousedova sklepa“. Co způsobilo sousedovu smrt a proč jeho poslední slova zněla „lék je ve sklepě“? Vydáte se do sklepa a máte jen hodinu na to vyluštit hádanky a dostat se ven. Mistr úniku vás zkrátka naprosto uchvátí!

BrainFAQ (www.brainfaq.cz)

Jihomoravský kraj

BrainFAQ provozuje nepochybně nejlepší únikové hry v Brně a okolí. Zkusit u nich můžete rovnou dvě. První z nich – „Dědictví Cyrila Waniecka“ vás zavede do domu vašeho dědečka Cyrila. Najděte jeho závěť ještě dřív, než přijede vaše teta a pokusí se vás předběhnout.?. V druhé hře „Kukaččí hnízdo“ se musíš nechat hospitalizovat v psychiatrické léčebně, abys zjistil, proč začali záhadné mizet pacienti.

BrainFAQ jihomoravským soutěžícím poskytne dárkové poukazy a slevy. Navíc se můžete těšit i na doprovodný program na finále!

Teamexit (www.team-exit.cz)

Kraj Vysočina

Vždycky jste toužili najít poklad? Jihlavská únikovka Teamexit vám to umožní! Hra „Tajemství Gustava Herrmanna“ vás přenese do domu devětašedesátiletého sběratele. Jednoho dne byl ovšem jeho příbytek vykraden a samotný sběratel byl zabit. Z vás se stane kriminalista a vaším úkolem je zjistit, co je onen záhadný poklad. Teamexit aktuálně připravuje i další hru, kterou si můžete zahrát již velmi brzy! 

Úspěšní soutěžící z Vysočiny mohou do Jihlavy na únikovku zcela zdarma nebo se skvělou slevou.

 

EXIT Room Zlín (www.exitroomzlin.cz)

Zlínský kraj

Únikové hry dorazily i do Zlína! V EXIT Room Zlín najdete vzrušující únikové hry rovnou tři. „Joker Poker“ z vás udělá oběť gamblerského gangu, který vám ukradne všechny vaše úspory. Za 1 hodinu musíte gang najít a získat svůj majetek zpět. Pro odvážné jedince nabízí EXIT Room Zlín hru „Ponorka“. Zvládnete se za 60 minut pomocí logických úkolů zachránit z vybuchující ponorky? Ve třetí hře se dostanete do „Cely“, ze které se v časovém limitu musíte dostat pryč a uniknout tak svému osudu.

Ti nejlepší pIšQworkáři ze Zlínského kraje obdrží od EXIT Room Zlín volný vstup na libovolnou únikovku nebo další úžasné poukazy.

 

Escapeboom Liberec (www.escapeboom.cz)

Liberecký kraj

První a nejlepší úniková hra v Liberci vás zavede do světa zážitků a dobrodružství. Escapeboom nabízí dvě do detailu propracované únikovky. Co vás čeká ve hře „Tajemství profesora Kleina“? Profesor Klein se nevrátil ze své poslední výpravy a vy musíte zjistit, kam se tento liberecký dobrodruh poděl. Malý krok pro člověka, ovšem velký krok pro lidstvo uděláte ve hře „Cesta na Měsíc“. Dokážete přežít na Měsíci a přijít na to, jaké tajemství tu posádka Apolla 11 objevila?

Pokud jste z Libereckého kraje, můžete se těšit na bezva poukazy do Escapeboom Liberec.

 

Feel Real Chomutov (www.feelreal.cz)

Ústecký kraj

Interaktivní a skvěle hodnocené únikové hry naleznete i v Chomutově. Feel Real Chomutov jich pro vás připravil šest. První vytvořenou hrou je „Rostovský řezník“, v níž se musíte dostat ze spárů ukrajinského masového vraha. Odvážlivci si přijdou na své ve hře „Prokletý doom“, ve které zdědíte dům, který ovšem není tak klidný, jak jste čekali. Nejen fyzicky, ale i citově vás zasáhne hra „Nezvěstná“. Budete úspěšní a naleznete kamarádku vaší zesnulé dcery? Další únikovka „Metro – stanice duchů“ vás zaveze až do místa tak děsivého, že byste ho byli raději nikdy nenavštívili. „Karanténa“ vás postaví před hraniční kontrolu a vy se dostanete do cely předběžného zadržení, aniž byste věděli proč. Neméně oblíbená je také poslední hra z chomutovského Feel Real. „Paranormal“ sleduje příběh bývalé lesní pily, kde před několika lety došlo k obrovské tragédii. Ponořte se do únikovky plné záhad, bez odvahy se neobejdete.

Ti nejúspěšnější z Ústeckého kraje vyhrají do Feel Real mnoho poukazů. Mohou si tak napětí a dobrodružství vyzkoušet na vlastní kůži.