Otevřeně o Madetě

05.12.2017 | Petra Plachá | Partneři

O tom, že pro vás rádi vyrábíme dobré a poctivé produkty, se nyní můžete přesvědčit i na nových webových stránkách otevrenamadeta.cz.

A co se z nich dozvíte? To nejlépe zjistíte, když se sami mrknete. Ale abychom vás moc nenapínali – můžete se zde podívat, jak se vyrábí chutné Jihočeské máslo, lahodný Jihočeský cottage a zlatavý poklad, Blaťácké zlato. Všemi produktovými videi vás provedou ti nejpovolanější madeťáci, kteří výrobky už dlouhé roky s péčí připravují. Tímto prostřednictvím bychom vás chtěli jednoduše pozvat a odkrýt život v Madetě takový, jaký opravdu je. Jsme největším zpracovatelem mléka v České republice, a vám chceme ukázat, jak všechny produkty pod rukama mistrů sýrařů a mlékařů od základu vznikají. Zmiňované stránky navíc neustále rozšiřujeme.

A protože se nebojíme a zároveň se vám snažíme co nejvíce přiblížit, rozhodli jsme se Madetu ještě více otevřít pomocí nainstalovaných webových kamer. V přímém přenosu uvidíte nejen balení oblíbeného sýru Romadur zrajícího pod mazem, zdraví prospěšných zákysů, Imunelů, šťavnatých Fitness syrovátkových nápojů, ale také putování čerstvého Jihočeského cottage od jeho výroby, dávkování až po zabalení do kartonových „trejů“.

Dalším novým prvkem, který ztělesňuje novou, čistou a svěží, image společnosti, je reklama běžící napříč všemi televizními kanály. Najdete ji ale také online na sociálních sítích včetně Youtube. Koukněte se právě na Youtube a sami se přesvědčte, že ač se jedná o reklamní spot, je milý a nevtíravý. Za zpětnou vazbu budeme více než rádi. Natáčení si vyžádalo několik dní a velké nasazení od časných ranních do pozdních večerních hodin. Natáčelo se na závodech v Jindřichově Hradci a Plané nad Lužnicí, ve vile poblíž Prahy, v natáčecím studiu a také v malebné krajině přímo v terénu. Na průběh celého natáčení dohlížel náš marketingový tým, který udával správný směr, aby se vám reklama prostě líbila. Vždyť život bez Madety by byl tak strašně smutný…  Naštěstí není.

Mimochodem, všimli jste si, jak kravička v reklamě vystrkuje uši? ;-)