Věcné ceny aneb o co se bude hrát

01.11.2017 | Kateřina Lesáková | Partneři

Na pIšQworkách nejen že si užijete spoustu napínavých duelů a odnesete si spoustu zážitků, také můžete vyhrát skvělé ceny. Na co se tedy můžete těšit?

Masarykova univerzita a Pedro, dále Bagmaster, České dráhy, Albi, Yellow Point, RSJ, Notes, Mensa ČR, Madeta, Mattoni a Escape Advanture. Díky partnerům soutěže vás můžeme odměňovat na všech turnajích pIšQworek 2017.

V oblastních kolech všechny týmy obdrží linery, sladkosti Tutti Frutti a poukaz Bagmaster. Od čtvrtého místa budeme rozdávat diplomy a duhové pendreky Pedro. Pokud se umístíte na třetím a druhém místě, přidáme vám ještě sešity Notes a ceny od Centropenu. Pro nejlepší tým bude připravena, kromě všeho již zmíněného, také hra Krysí válka a vlhčené kapesníčky RSJ. Všichni soutěžící z Prahy a Středočeského kraje získají slevový kupon na únikovou hru.

Jistě byste rádi vyhráli pohár, který se bude skvěle vyjímat nejen na poličce. Chcete-li ho získat, probojujte se do krajského kola a umístěte se na třetím a vyšším místě. Kromě poháru se bude opět soutěžit o ceny od našich partnerů.

Ty nejhodnotnější ceny si samozřejmě schováváme až na samotné finále v Brně. Tady se už bude hrát opravdu o hodně. České dráhy věnovaly kilometrické banky, vouchery a termohrnky. Díky Bagmasteru si můžete odnést batohy, pytlíky a penály. Jste-li fanoušky společenských her, jistě vás zaujmou ceny od Albi - hry Diamant, Costa Rica a Osadníci z Katanu. Máte podezření, že jste obdařeni vysokou inteligencí? Pak vás potěší poukazy na testování od Mensy ČR. Yellow Point věnoval poukazy na návštěvu, dárkové poukazy budou také od únikové hry Vlaková loupež. Dále můžete vyhrát dárkové předměty jako je selfie tyč nebo chladící láhev od RSJ.

Občerstvení zajistí Madeta a o pitný režim se postarají minerální vody Mattoni.