Že dáš 5 v řadě? My zvládneme 10!

18.09.2017 | Petra Plachá | Organizace

Ptáte se, proč deset? S novým školním rokem přichází i nový, letos už desátý, ročník soutěže pIšQworky. Co nás čeká, na co se můžeme těšit, i co je letos nového? Přihlaste se a oslavte to s námi!  

Kdo se může zúčastnit?

Soutěžit může každý středoškolák a žák druhého stupně základní školy. Pokud splňuješ tuto podmínku, dál na ničem jiném nezáleží. Pravidla nejsou složitá, stačí mít chuť soutěžit a umět namalovat kolečko a křížek. V pětičlenném týmu si procvičíš schopnost taktizovat a logicky myslet. V neposlední řadě potkáš nové kamarády a třeba se probojuješ až do grandfinále v Brně.

 

Čím jsou pIšQworky odlišné od těch, které hrajeme při hodinách?

Úkolem je nakreslit pět křížků nebo koleček jakýmkoliv směrem a porazit tak soupeře. To zůstává stejné. Na pIšQworkách ale hrajeme na profesionální úrovni, a tak na oblastních turnajích začínáme metodou SWAP1, o které se můžete dozvědět v pravidlech. Také vám ji pro jistotu osvětlíme i na turnajích.

 

Co si mám obléct na turnaj?

I letos pro vás máme připravená naše XO trička. Jsou podobná, jako mají naši koordinátoři a navíc se super narozeninovým potiskem. Objednávat můžete už teď, ať o tuhle skvělou možnost nepřijdete!

 

Na co se ještě můžu těšit?

Letos pro vás pořádáme jedinečný turnaj XO ve vlaku, kde si můžete zahrát pIšQworky trochu jinak. Na trati Praha – České Budějovice a zpět se budete mít možnost 7. 10. utkat v duelech jeden na jednoho, poznat nové lidi i vyhrát zajímavé ceny od Českých drah. Přihlásit se můžete na bit.ly/xovevlaku, ale nepřemýšlejte moc dlouho, místa jsou omezená!

PŘIHLÁSIT SE

Zůstaňte v obraze a sledujte náš Facebook a Instagram.

Společně zvládneme 10!