Je to tady, skočme do pIšQworek 2016 po hlavě!

14.09.2016 | Beáta Davidová | Organizace

Už máte za sebou první dny ve škole, tak je tady další samozřejmost - pIšQworky. Letos budeme kreslit kolečka a křížky na turnajích už podeváté! Zboříme letos rekordy? Neváhejte se přihlásit a skočte i letos do pIšQworek po hlavě!

Kdo se může zúčastnit?

Soutěž je určena pro osmou a devátou třídu základních škol, střední školy a odpovídající stupně víceletých gymnázií. To je dané, ale jinak na ničem nezáleží. Ať posloucháš rap nebo rock, jsi barbína nebo šprt, je to jedno. Stačí chtít soutěžit a umět namalovat kolečko a křížek. Zahraješ si v týmu o pěti členech, procvičíš logiku, potkáš spoustu nových lidí a třeba se dostaneš až do finále!

Je to jako normální piškvorky, které hrajeme pod lavicí?

Samozřejmě úkolem je porazit protivníka nakreslením pěti křížků/koleček v řadě jakýmkoli směrem. Taky se střídáme v kreslení znaků, ale na pIšQworkách už hrajeme na profesionální úrovni, a tak na oblastních turnajích začínáme metodou SWAP1, o které se můžete dozvědět v pravidlech a taky vám to samozřejmě osvětlíme pro jistotu i na turnajích.

Co se změnilo od minule?

Soutěž se vám líbí, a tak se snažíme ji měnit pouze k vašemu potěšení. Letos jsme se tedy rozhodli, že do soutěže může každá škola přihlásit až 4 týmy, bez jakýchkoliv podmínek. No není to super? Více šancí na postup do finále!

Jak se mám obléct na turnaj?

To je bez debat. I letos jsme si pro váš připravili možnost získat skvělé tričko, jako mají naši organizátoři. Chceš ho? Kdo zaváhá, tričko nemá, tak objednávej už teď.

Mimo to budeme letos o trička i soutěžit. Jak ho můžeš vyhrát? Sleduj náš Facebook a Instagram, kde brzy soutěž vyhlásíme.

Máte nějaký dotaz? Neváhejte kontaktovat svého krajského koordinátora.

PŘIHLÁSIT


Skočme do XO po hlavě!