Největší fantasy bitva přichází, těšte se na hru Summoner Wars

26.11.2014 | Eva Pětvalská | Partneři

Milovníci fantasy by měli zbystřit. Zahrát si totiž mohou fenomenální společenskou hru Summoner Wars. Při ní se dostanete do zuřivé bitvy armád, kde k dosažení vítězství budete muset kouzlit a strategicky uvažovat. Celosvětově známá a populární hra nabízí již v základní sadě ucelený mikrosvět. Určena je pro dva hráče, ale s možností rozšíření až pro čtyři hráče. Hra je navíc dostupná za atraktivní cenu.

Summoner Wars je karetní hra, při které se střetávají armády. Každá z nich je jiná, takže hra za ni vyžaduje jinou strategii, důmyslně přizpůsobenou vlastním silným stránkám a slabinám nepřítele. Kromě bojových jednotek budete mít k dispozici i kamenné zdi, které budou vaše jednotky chránit v boji a také budou sloužit jako magické portály k povolávání nových jednotek na bojiště. Shromážděte mocné vojsko a vrhněte ho proti protivníkovi, sesílejte mocná kouzla a zničte všechny, kdo se vám opováží protivit!

 

Summoner Wars distribuuje v Česku společnost Mindok, k zakoupení je ve vybraných hračkářstvích po celé ČR či na www.svet-her.cz. Základní sada hry stojí 299 Kč.