Time’s Up – zahrajte si nejlepší party hru světa

24.11.2014 | Eva Pětvalská | Partneři

Jedna z nejlepších party her na světě je k dostání v Česku. Time’s Up přichází v několika verzích - pro rodinu, fanoušky filmů a celebrit. Hra pro 4 až 12 hráčů nabízí různé úrovně obtížnosti – od nenáročné pro celou rodinu, až po nadšené fanoušky českých i zahraničních filmů a slavných osobností. Nejen díky tomu Time’s Up je zařazena mezi nejlepší party hry světa dle databáze BoardGameGeek.com, která shromažďuje hodnocení na všechny vydané společenské hry.

Jak se Time’s Up hraje? Krabička obsahuje balíček karet a přesýpací hodiny. Hráči se rozdělí do týmů po dvou a více. Hra má 3 kola a v každém kole  jeden zástupce týmu popíše nebo předvede během 40 sekund co nejvíce známých pojmů, zvířat a povolání, které jsou na kartách. V prvním kole hráči popisují slovy, ve druhém pouze jedním slovem a v posledním kole předvádějí pantomimu. Balíček karet se předává mezi týmy, dokud není vyčerpán.

Všechny tři verze, tedy Tim’s Up Rodina, Celebrity a Filmy přináší společnost MINDOK. K zakoupení jsou v hračkářství po celé ČR nebo na www.svet-her.cz za 499Kč.