Prodlužujeme uzávěrku!

18.10.2014 | Eva Pětvalská | Organizace

Pro všechny zapomnětlivce, prokrastinátory a lenochody máme dobrou zprávu. Pod záplavou mailů s prosbami jsme se rozhodli, že vám dáme ještě týden na zaslání přihlášky. Nová uzávěrka přihlášek je stanovená na pátek 24. října 2014!

Organizátoři pIšQworek byli také před nedávnem školáci a pamatují si, kolik zájmů a úkolů jim často bránilo dělat věci včas. Chceme dát možnost přihlásit se opravdu všem, a tak vám dáváme ještě jeden celý týden na to, abyste sestavili tým, dali mu originální název a přihlásili se do soutěže pIšQworky 2014. 

Odložte na chvíli své chytré telefony a všechny ty internety, sedněte si se spolužáky, proberte svou herní taktiku a staňte se letošními vítězi mezinárodního mistrovství v pIšQworkách.

Navíc, ze všech škol, které přihlásí čtyři týmy, jednu vylosujeme a všechny čtyři týmy od nás dostanou jedinečnou XO placku, která nebude jinde k dostání! A jako bonus - v kraji, kde bude největší podíl škol se čtyřmi týmy, navýšíme kapacitu krajského turnaje o celá čtyři místa, takže se rázem zvýší vaše šance na postup. A to už stojí za zvážení! Tak neváhej a přemluv další kámoše! ;)

347224.jpg