Objev svou lásku, XO trika si zamiluješ!

21.09.2014 | Beáta Davidová | Ostatní

Máme pro tebe dobrou zprávu. Letos můžeš zazářit na pIšQworkách nejen dovednostmi, ale také geniálním tričkem. Toto tričko s logem soutěže už neuvidíš jen na organizátorech, ale na všech oddaných pIšQworkářích. Příjemný materiál a elegantní černou barvu doplňuje láskyplné motto, tak neváhej a objev svou lásku, XO trička si zamiluješ!

 

„XO trička měla u soutěžících vždy úspěch. Sami se nám ozývali, že trička chtějí. Ptali se, kde je mohou koupit. Situace dokonce dospěla tak daleko, že mě jedna slečna chtěla přímo na turnaji svléknout a s tričkem utéct. Ne že by to byla nepříjemná situace, ale v tu chvíli jsem se rozhodl. Musíme připravit tradiční trička i pro hráče!“ vysvětluje vznik nápadu krajský koordinátor Jirka. Uplynul necelý rok a trička jsou připravená. Přijedou za tebou na tvůj oblastní turnaj. Stačí o jedno nebo dvě požádat na webu pIšQworek, aby na tebe zbyla ;).

Nezapomeň, že je to limitovaná edice, tak o tom hned řekni celému týmu a ostatním kamarádům. Ti tě s těmito tričky budou moct ještě lépe podporovat.

A jak na to? Klikni na Chci tričko a pak už jen vyplň jednoduchý formulář. Stačí pár písmenek a připravit si 200 Kč, které předáš na tebou zvoleném oblastním turnaji krajskému koordinátorovi. Buď ve správný čas na správném místě a tričko bude tvoje!