pIšQworky 2013 budou už v pátek znát jména vítězů

27.11.2013 | Eva Pětvalská | Organizace

Oblastní i krajská kola jsou za námi a to znamená jediné – je tady dlouho očekávaný finálový den. Do finále se probojovalo krásných čtyřiadvacet týmů, které se přijedou poprat o titul na celorepublikové finále pIšQworek 2013 už tento pátek do Brna. Těšit se můžete nejen na nervy drásající souboje a vyhlášení vítězů soutěže, ale taky na skvělý doprovodný program.

 

Odstartujeme už časně ráno společným setkáním v budově Fakulty sociálních studií Masarykovy Univerzity. Přijďte včas, abyste nepromeškali společné focení týmů, které bude následovat hned po finálních přípravách. 

S úderem půl deváté ranní se můžete těšit na slavnostní zahájení soutěže. Celým dnem nás bude provázet sourozenecká moderátorská dvojice Ondřej Korol a Ivana Korolová. Čeká nás pět po sobě jdoucích napínavých zápasů, kdy se dovíme, které soutěžní týmy jsou zase o krůček blíže vítězství.

Okolo poledne, po sečtení a vyhlášení výsledků ve skupinách, se vrhneme do čtvrtfinále. Ti nejprůbojnější postoupí do semifinále a ve finále se pak utkají ti nejlepší z nejlepších o tři nejvyšší příčky soutěžního žebříčku.

Před třetí hodinou odpolední už tedy budeme znát jména vítězných týmů a šampióni v pIšQworkách budou odměněni za své výkony krásnými cenami. Můžete se těšit na vítězné poháry, hodiny a náramky RSJ, poukazy na adrenalinový den v parku Yellow Point, led USB hodinky, dárkové tašky od Centropenu, Activity 2, sešity od společnosti Notes, nebo třeba dobroty od Juicee Gummee.

Nezapomeňte si před finále přečíst pravidla soutěže, jejich znalost neomlouvá.