Těšte se, ve čtvrtek startujeme!

29.10.2013 | Eva Pětvalská | Organizace

Pro všechny nedočkavce máme skvělou zprávu. Už ve čtvrtek startujeme oblastními koly pIšQworek 2013! Letošní rekordní počet hráčů je pro nás předzvěstí toho, že letos to bude opravdu velké. 

Kde hledat informace

Veškeré informace k oblastním turnajům naleznou týmy v emailu. Pokud byste i přesto byli na pochybách, sledujte náš web. Ty nejdůležitější informace najdete v harmonogramu. Pokud by se u vás vyskytl jakýkoliv problém, neváhejte se ozvat svému krajskému  koordinátorovi. Jméno vašeho koordinátora a jména jiných důležitých osob jsou na naší stránce s kontakty.  

Na web budeme postupně vyvěšovat čerstvé reporty z turnajů. Pokud by vám to nestačilo, ty nejžhavější informace a hlavně fotky z turnajů si můžete prohlédnout na našem facebooku.  Rozhodně komentujte, sdílejte a nezapomeňte na fotkách označit sebe i své kamarády. Budeme rádi, když přidáte do našich alb i své vlastní fotky, takže se na turnajích nestyďte fotit jako o závod.

Co (ne)dělat

Soutěž pIšQworky je tu proto, abyste si na chvíli zavařili mozky nad něčím jiným, než jsou učebnice a písemky. Jde hlavně o to, aby se každý dobře bavil. Pro hladký průběh soutěže i pro nerušenou zábavu je důležité si naposledy ještě jednou přečíst pravidla. Soutěž je plná emocí a napětí, ale aby hra byla co nejférovější, jakékoliv znervózňování vašeho úhlavního nepřítele / protihráče není na turnaji vítané. Vítané jsou naopak fair-play chování a sebeovládání. Borci jsou ti, co ustojí i prohru s úsměvem.

Zhluboka nadechnout, zapnout mozek na plné obrátky a jdeme na to!