Uspořádejte školní kolo - dostanete linery a archy

27.09.2013 | Eva Pětvalská | Organizace

V článku o pravidlech a jejich inovacích jste se dozvěděli, že škola může v případě konání školního kola přihlásit až čtyři týmy. Čím a na čem ale hrát? Přece pIšQworkovými linery na pIšQworkových arších!

Není čas ztrácet čas

Čas školních kol se kvapem blíží. Aby všechno klapalo, je třeba je zajistit nejen organizačně, k čemuž slouží náš přehledný návod, ale také materiálně. Co to znamená? Pořadatelé musí zajistit, aby hráči měli čím a na co psát. A od toho jsme tu opět my. Pokud jste se tedy rozhodli vybrat ty nejlepší piškvorkáře vaší školy pomocí školního turnaje, kontaktujte svého krajského koordinátora. Učiníte-li tak alespoň týden před konáním, zašle vám herní archy spolu s originálními červenými a modrými pIšQworkovými linery. Potom stačí už jen nahnat soutěžící do jedné učebny a může se hrát!

Pokud se školního kola zúčastní 25 a více piškvorkářů, které nám nafotíte a spolu s krátkou reportáží zašlete opět příslušnému krajskému koordinátorovi, získá vaše škola možnost přihlásit do soutěže čtvrtý tým. A to už za to stojí!

Těšíme se na vaše reportáže!