pIšQworky startují již pošesté

17.09.2013 | Lenka Purteková | Organizace

Je to tu zas! pIšQworky – hra, zábava, noví kamarádi, možná také nové známosti a samozřejmě trocha namáhání mozku při piškvorkách. Vyměňte den v lavici za dopoledne s pIšQworkami tak, jak to udělalo 27 000 studentů minulý rok. XO jsou všude. Buď XO!

Není pětka jako pětka

Na pIšQworkách za pětku nedostanete vynadáno. Ba naopak! Zvítězíte, při cestě k výhře si užijete kupu zábavy a poznáte spoustu nových lidí. Docela rozdíl oproti škole, co? Stačí jen dát dohromady pět lidí do týmu, s nimi pět křížků nebo koleček v řadě a máte to v kapse. K tomu všemu můžete vyhrát zajímavé ceny a o vašem úspěchu se dozvědí všichni vaši kámoši a známí.

 

 XO jsou všude

Minulý rok si pIšQworky zahrálo neuvěřitelných 27 000 účastníků z 516 středních a základních škol. Uskutečnil se také jeden turnaj na Slovensku. I v letošním roce se do soutěže mnohou hlásit středoškoláci a osmáci a děváťáci základních škol. K tomu všemu přibude také několik oblastních turnajů na Slovensku, ze kterých nejlepší týmy postoupí na slovenské finále, jehož vítěz přijede změřit svoje síly a zkřížit linery s českými pIšQworkáři.

 „Nejen, že piškvorky každý zná, každý si je také může zahrát. Stačí k tomu jen tužka a papír. Soutěž pIšQworky má v České republice již pětiletou tradici, každoročně přináší studentům možnost utkat se v této hře týmově a tříbit mysl ve skvělé atmosféře. Organizátoři se navíc stále snaží soutěž vylepšit k ještě větší spokojenosti hráčů i škol. Že jsou naše snahy úspěšné, dokládá rok od roku rostoucí počet zapojených škol i týmů. Jako účastník dvou ročníků pIšQworek a poté i organizátor proto účast každému vřele doporučuji. Buďte XO s námi!"

- Petr Kopřiva, koordinátor projektu

Součástí pIšQworek bude přes osmdesát oblastních turnajů. Na turnaj tudíž nemusíte dlouze cestovat a s novými pIšQworkovými kamarády případně láskami se pak můžete lehce vídat dál. 

Pro hráče jsou nachystány ceny a dárky. Vítězný tým si užije den plný zábavy v adrenalinovém parku Yellow Point v Krkonoších. Mimo to máme nachystáno ještě spoustu dalších cen, prozradíme vám, že mezi nimi jsou například i deskovky. Nebojte, žádný hráč neodejde z turnaje s prázdnou. Každý dostane speciální pIšQworkový liner a sexy samolepky.

Tak buďte také XO. Koukněte ve své škole po plakátu, domluvte se s kamarády, zajděte za učitelem a přihlaste se. Přihlášku podejte do 18. října a pak už to jen dejte za pět a vyhrajte!