Pozvánka od České federace piškvorek a renju

19.11.2016 | Michal Červený | Partneři

Vážení hráči, dovolte mi vás pozvat do nových sezón dlouhodobých a velice populárních internetových piškvorkových soutěží Euroligy a CPL.

Tyto soutěže trvají přibližně od listopadu do dubna a jsou to nejtěžší a tudíž nejprestižnější soutěže v gomoku na internetu. Proto se těší veliké oblibě a pravidelně se jich zúčastňuje spousta kvalitních hráčů napříč piškvorkovým světem. Hraje se v čas dle domluvy kapitánů jednou za cca 3 týdny. Celkem se hraje 9 kol.

 

Euroliga

Euroliga je týmová soutěž hráčů všech kvalit i národností. Týmy jsou složeny ze 4-7 hráčů. Již nyní je možné registrovat své týmy. Nová sezóna 2016/2017 začíná v pondělí 21.11.2016.

Pro účast v turnaji musí kapitán týmu navštívit stránky Euroleague a v kolonce My Team -> Edit team zaškrtnout My team wants to play in the current season 2016/2017. Poté bude organizátorem přidán do seznamu hrajících týmů.

Termín pro přihlášení týmu je do 20.11.2016. Brzy se uvidíme u zajímavých her!

 

Česká piškvorková liga

Je soutěž jednotlivců. Budete mít možnost srovnat své síly s nejlepšími hráči z České i Slovenské republiky.

Loni proběhl osmý ročník, akce se zúčastnilo 18 hráčů. Výhercem byl Igor Eged.

Hrajeme 9 kol, začínáme v pondělí 28. listopadu 2016, jedno kolo trvá 3 týdny. Další herní systém najdete v pravidlech, která jsou v češtině.

Co je potřeba k přihlášení?

Editujte svůj profil na stránkách CPL. Tam je možné zaškrtnout volbu "I want to play and agree with new rules". Poté budu jednotlivé hráče přidávat do sezóny 2016/2017. Upozorňuji nové hráče, aby pečlivě vyplnili provázání se svým účtem na piskvorky.net. Konec přihlašování 27. listpadu 2016.

Začínáme 28. listopadu 2016.

 

Dále ČFPR pořádá každý čtvrtek a neděli od 20h na herně piškvorky.net turnaj jednotlivců. Zápis do turnaje začíná vždy 5 minut předem v turnajové místnosti.

Pro zájemce, kteří se dostali do finále a chtějí doladit svá zahájení, nebo zjistit jak zahrát na zahájení soupeřů, je možné oslovit kohokoliv ze členů ČFPR a domluvit si osobní nebo týmovou lekci na herně piskvorky.net. K tomuto využijte diskuzi na stránkách federace piškvorky.cz