Neříkej hop, dokud nemáš tričko!

10.10.2016 | Beáta Davidová | Organizace

A je to tady, trička pro vás jsou už hotová a ještě horká! Chceš tričko na památku, jako má každý organizátor? Možností, jak ho získat, je hned několik.

 

Rádi vám děláme radost a proto pro vás máme opět přichystaná XO trička, které měly minulý rok ohromný úspěch.Pokud ho jednoduše chcete, můžete  si jedno hned objednat přímo zde. Pokud se chcete dozvědět více, pokračujte ve čtení.

 

Jak ho získat nejrychleji?

Nejdříve se takové tričko k tobě dostane na tvém oblastním turnaji. A co pro to můžeš udělat? Stačí vyplnit jednoduchý formulář, kde si vybereš velikost, svůj turnaj a kontakt na sebe. Jednoduché ne? Navíc tričko stojí jen 200 Kč, všichni ti ho budou závidět a třeba si i šplhneš u učitele, který má rád pIšQworky.

Ale pozor! Balík, který putuje na tvůj oblastní turnaj, se posílá s předstihem několika dní a triček je jen omezený počet. Nejsme kurýři a objednávku pár dní před turnajem již vyřídit nezvládneme, proto je nejvhodnější doba na koupi XO trička právě teď.

 

Jak ho získat zadarmo?

Jasně, každý chce ušetřit a my máme rádi soutěže! Proto jsme se rozhodli letos vyhlásit soutěže rovnou dvě! Vyber si jednu, skoč do ní po hlavě, buď nejlepší a vyhraj tričko!

 

1.       Přidej na Instragram fotku s linerem na jakémkoli zajímavém místě a přidej hashtag #vzdyslinerem

2.       Pošli nám tvou oblíbenou hlášku z pIšQworek v jakékoli formě (video na YouTube, zpráva na FB, e-mail na: davidova@scg.cz)

Vítězove obou soutěží vyhlásíme po ukončení oblastních kol: 14. 11. 2016.

 

Mám ještě šanci si to rozmyslet později?

Ano, šance je, ale už jen na finále! To je sice dobrá motivace, proč vyhrát a postoupit až tam, ale třeba už jich nebude tolik a takový výběr!

Neváhej a skoč do trika po hlavě!

 

OBJEDNAT