XO na náměstích - vystopuj si své pořadatele

21.09.2016 | Michal Červený | Organizace

pIšQworky nejsou zdaleka jen o turnajích, jsou o zážitcích, zkušenostech a hlavně o poznávání nových lidí se stejnými zájmy a stejnou chutí dělat něco zajímavého. A jednou z takových příležitostí jsou XO na náměstích.

Jistě jsme všichni jako malí někdy kreslili křídami na chodník. Kreslili jsme skákacího panáka, domeček jedním tahem a všelijaké obrázky, hráli šipkovanou a možná to dokonce pro některé z nás byl i jeden z prvních momentů, kdy jsme se potkali s tou zvláštní hrou piškvorky. Později přišel čas vzít do rukou tužku a psát už jen po papíru, ale to nadšení z piškvorek už mnohé z nás nikdy neopustilo.

Proto si tato dětská léta rádi připomínáme a každý rok, předtím než vypuknou na ostro samotné turnaje, vyrážíme do ulic uspořádat chodníkové turnaje v pIšQworkách. Skupinka adolescentů, co ve večerních hodinách čmárá křížky a kolečka uprostřed náměstí? To jistě zaujme nejednoho kolemjdoucího a nejraději máme, když uchopí křídu a přidá se k nám. A proč ne, každý se rád nechá na chvíli vytrhnout z tvrdé reality dospěláckého života a vrátí se na chvíli do svého dětství bez starostí a bez závazků. A co z toho máme my? Krom toho stejného hřejivého pocitu, jako mají ostatní, si také užijeme spousty zábavy, načerpáme nové známosti a hlavně posuneme celou soutěž i mimo školní lavice.

A jak se můžeš přidat ty? S jistotou nás najdeš v Praze nebo Brně 28. 9. 2016 po setmění na nejznámějších náměstích a je možné že další nadšenci se objeví i v jiných městech. Praha a Brno budou mít však ještě jeden bonus. Po ukončení celé akce uspořádáme XO šipkovanou do některé z oblíbených kaváren (do které říct nemůžeme, nebyla by to ta správná šipkovaná), kde se s námi můžete setkat. Budeme moc rádi, když budeme moci i s novými tvářemi zhodnotit celý večer, probrat detaily o turnajích a popovídat si o čemkoliv zajímavém. Pokud tě celá akce zaujala, neváhej a napiš na info@scg.cz a my ti rádi řekneme kde přesně a v kolik hodin se s námi můžeš setkat.

Skoč do XO s námi!

Tvůj XO tým